Avasin nyt työpaikan kesäjuhlista jääneen alkoholitölkin. En ole varma mitä tämä on, eikä tämä edes maistu hyvältä, mutta yritetään nyt tällä kääntää peliä.

Lasse tai JP vois lähteä vaikka muutaman keissin kalijaa hakeen, vois auttaa päänsisäisen jumin laukaisuun.

UglyHouse

Viestejä
4 358
Peli on kuitenkin vasta 1-2, nyt voisi kasvattaa rintakarvat (tai edes rintakarvan) ja pelata miehekkään 3. erän.

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
11 322
Eemeli möyriikin vähän huonosti tänään. Ihan yössä. Eikä ole ainoa.
Eemelille on saatu naarattua markkinoiden kuumin nimi pelikaveriksi. Saipan kolmossentteri.

Mitäköhän Tillu on luvannut tuleville vuosille Eemelille sentteriksi, että sai tämän jäämään?

toskala

Viestejä
8 764
Vaikka yksittäisiä pelaajia voi syytellä, kyllä sekin vaan pitää myöntää että Jukurit tuli erään tekemään töitä ja on siksi ansaitusti johdossa. Ilves löi homman läskiksi kun ei taaskaan avauserän jälkeen ollutkaan helppoa läpsyttelyvoityoa tiedossa.

Joukkueessa on huono henki ja silloin pitää katsoa valmennuksen suuntaan.

Kyllä se kriisipalaverin paikka on jos ei homma kolmannessa erässä käänny.

Eetu Fucking Mäkiniemi

Viestejä
5 269
Meillä on vuosikymmenien paras Ilves. Pelataan lauantaipeliä kotiareenassa. Ollaan yksi maali Jukureita takana. Ei kuulosta mahdottomalta noustakkaan tänään vielä voittoon.

Herrat Ikonen & Suomi, mun katse on se joka teidän selkää kuumottaa koko kolmannen.

Kisqar

Viestejä
1 328
Suorat hyökkäykset menee omaan päähän nyt järkiään ihan hemmetin vaikean näköistä puolustus.
2-3 hyökkääjällä suoraviivainen hyökkäys näistä on liikaa omissa soinut.

Ei voi Malekia haukkua, hänellä aika paljon tipahdellut ennenkin kiekkoja. Ei tämä peli tähän maalivahtiin kaadu. Tehottomuus, tehottomuus ja tehottomuus. Nyt jotain lääkettä siihen 2 tai 3 rintaman hyökkäyksellä puolustukseen.
Jotain lääkettä siihen et möyrijät ja kaikki kikkailijat ja syöttelijät saadaan sinne maalin eteen eikä maalin taakse möyrimään. Ihan sama luovutaanko kiekosta, kun joku työntää kiekkoa päätyyn. Keskitytään siihen tasaiseen maalille menemiseen. 2-3 pelaajaa aina maalin edessä sieltä ne pelimiehen maalit tehdään eikä kulmissa pyörimällä.

Vastassa on perkele Markus Ruusu, koittakaa nyt saada maalia tai koko porukka luiskaan Per....

Henry78

Viestejä
2 290
Kaavailin 7-9 pistettä tästä viikosta, uhkaavasti näyttää ettei tule tapahtumaan..
Nyt jumalauta sitä asennetta ja väkisin ohi!!!