Filip Westerlund

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 541
Tykkään kyllä pelaajasta. On oveluutta kiekon kanssa ja kiekko alkoi tänään löytämään maalia kohti. Omissakin pärjännyt hyvin.

Lisättäköön tähän edelliseen kirjoitukseen vielä, että jakoi pari varsin hyvää taklaustakin.

Tätäkin puolta siis näyttää löytyvän. Taisi joku ketjussa aiemmin mainitakin, että oli HV71:n puolustajista ahkerimpia taklaajia.
 

Mr. Torrance

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
894
Jätti hyvän maun suuhun näin ensi näkemältä! Muutama ärhäkkä kuti lähti viivasta ja oli rohkea kiekon kanssa. Ei tullut tänne selkeästi pelkäämään.

Ekan erän lopulla oli hieno, noin toista kymmentä sekunttia kestänyt tilanne, missä oli hyökkäyspään ylin ja tuntui ettei Filipiltä saa kolmesta saipan pelaajasta kukaan kiekkoa edes pois.
 

Puujalka

Luottopelaaja
Viestejä
2 904
Olen myös todella vakuuttunut, että tämä on juuri sitä, mitä haluttiinkin pakistoon, erittäin hyvin on esiintynyt eikä pelkää, kiekko tottelee myös hyvin.
Kokoonsa nähden aika voimakas, tietysti haluan nähdä huomenna, että miten selviää kovemmista peleistä, mutta eiköhän tuo tuossa mene kun Salmelakin menee!
 

Robert ja Nollakulma

Luottopelaaja
Viestejä
5 717
Viime näkemästä saanut paljon voimaa lisää ja liikettä..sopii erinomaisesti Ilveksen sapluunaan..

Joo aika "tiukalta" paketilta vaikuttaa. Vaikka sattuneesta syystä en mikään Tuukka Mäntylän fani ole, niin eilisistä vastapalloista tuli hyvällä tavalla hieman Mäntylä mieleen. Tuollaisella lyhyellä patukalla on kumminkin myös pienempi riski osua kaveria päähän, joten oli hieno nähdä, että myös tuota puolta löytyy Westerlundista.

Mielenkiintoista nähdä miten noin kovalla riskillä pelaaminen toimii parempia jengejä vastaan, mutta myös itse olen tykännyt näkemästäni.

Jos vain samaan malliin jatkaa, niin voisi kummankin osapuolen kannalta olla mielenkiintoa tarkastaa HV71:n kantaa sopimuksen purkuun. Toki tilanne on eri, jos Koskelalta löytyy esim Pellin sopimus takataskusta.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 541
Tänään oli Filipillekin isompaa testiä tarjolla ja hyvinhän tuo tänäänkin menossa mukana pärjäsi.

Kuten aiemmin todettu, niin vahva on vääntämään, vaikkei ulkoisesti miltään "kaapilta" näytäkään. Tinkekin Kiakkoradiossa tuosta asiasta mainitsi, että voimaa miehestä löytyy.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 594
Mutulla heittäisin, että jotain tälläistä on ollut takaa-ajatuksena jo kun kaveria alettiin tänne hankkimaan. Tuskimpa sieltä on summanmutikassa kysytty että "hei, toi jätkä ei mahdu teidän kokoonpanoon, lainaatteko sen meille?"

Kelpaisi kyllä.
Lööf lähtee kokeileen pohjois-amerikkaan niin Ilves kyllä tarvitsee uuden ruotsalaisen pakki projektin.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 661
Tuntuu palstan mielipide harmonisoituneen tämän miehen kanssa. Ruotsista kannattaa hankkia näitä lupauksia, ainoastaan Albin Grewe taitaa olla hutikuti Tillulle näistä kolmen kruunun ukoista.
 

Kanuuna66

Luottopelaaja
Viestejä
2 696
Nyt oli joo ensimmäinen ehkä todellinen testi ja hyvin suoriutui. Esitteli kiekollista osaamista Kouvolassa ja keskiviikkona saipaa vastaan, tänään taas pärjäsi hyvin omissa. Tosiaan kolmas ottelu ja eiköhän meno vain parane kun liigan rytmiin ja nyansseihin tottuu. Laukoi saipa-pelissä useasti ja myös suoraa syötöstä. Taklasi myös mukavasti muutaman kerran. Ei ehkä näytä isolta mutta osaa käyttää kroppaansa hyvin. Kelpo lisä pakistoon. Enemmän kuin tervetullut ensi kaudelle jos jostain syystä HV71 tai muu ruotsin pääsarja-jengi ei näe käyttöä.
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 549
On ollut mielestäni jopa parempi kuin kirkonmies, vaikka alla on vasta kolme peliä. Todella hyvä lisä pudotuspeleille
Kyllähän toi nyt liikkuu erilailla kuin Kirkkomies ja aika paljon nopeampi ratkaisuissaan. Oli kokeneella Czuczilla oli omat vahvuutensa, mutta kyllä Westerlund on itsellekkin enemmän mieleen. Paha toki sano kumpi olisi playoffeissa ollut kovempi.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 246
Nyt ei kyllä ollut kovin hyvä peli. Tarjoili voittomaalin ja kolmannessa erässä unohti Rohdinin avopaikkaan.
 

Blackwolf

Luottopelaaja
Viestejä
3 687
Hyvä hankinta
7 ottelua, kerran ollut jäällä kun tehdään maali. Omiin onkin vähän useammin kolissut. Ei mitään käyttöä.
 
Ylös