TI 27.12.2022 | Ilves - Pelicans

Mr. Torrance

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
868
Tapaninpäivästä, en kyllä aivan ymmärtänyt miksi Ilveksessä oli vastustusta kyseistä pelipäivää kohtaan mutta typerältä kuulosti.

Juuri näin! Joutuu sitä näin perusduunariki joinain vuosina menemään lakki kourassa tapanina töihin, eikä siinä auta maammelaulukaan.
 

Hašek27

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
291
Eikös Tikka ole aikaisemminkin pelannut tossa Suomen ja Iksan kanssa? Olisko jopa ollut kauden ekassa pelissä.

Sinäänsä muutos on ihan jees, mutta nyt tuo siirto ainakin minusta aiheuttaa sen, että tuosta kolmosesta tuli vähän erikoinen ketju. Ei ole oikein selvää roolitusta tuossa ketjussa.
Ainakin Liigan puolella toka peli Sport-Ilves ja ei ollu muutamaan seuraavaan peliin Liigan puolella mitä kurkkasin.
 

TaikuriLuttinen

Luottopelaaja
Viestejä
4 020
Ben Bloodkin saanut sen verran foliota kypärään että pääsee vihdoin myös Nokialle pelaamaan. Jännä nähdä miehen nykykunto kun ei Pelsujen pelejä ole muuten tullut katseltua.
 

Kodytek88

Luottopelaaja
Viestejä
2 210
Ottelut Pelicansia vastaan ovat yleensä olleet varsin tasokkaita ja myös viihdyttäviä kamppailuja.

Kauden ensimmäisessä keskinäisessä Ilves pelasi sellaisen tyylilleen uskollisen lauantain ohipelin ja toisessa, kuukausi sitten pelatussa, Ipan ylivoima teki puolestaan tuhojaan.

Pelicans on pystynyt tekemään tulosta aika tasaisesti neljällä ketjulla ja tästä kertoo hyvin myös se, että joukkueen meno ei ole varsinaisesti notkahtanut, vaikka tärkeistä pelaajista mm. Ikosella, Jasekilla ja Kangasniemellä on ollut pitkiäkin kuivia jaksoja. Mikäli nuoremmasta kaartista alkaisi tulemaan todellisia läpimurtoja vaikkapa Kivenmäen, Haatasen tmv. muodossa, niin Pelsuilla olisi paperilla ihan varteenotettava hyökkäyskalusto, joka kestäisi vertailun lähes mitä tahansa joukkuetta vastaan. Kelleher näyttäisi olevan tuohon jo hyvä lisä ja alkukaudesta hyödyttömältä näyttänyt Bryggman on myös löytänyt tehoja Kangasniemen rinnalla.

Ilveksen puolelta isoin huomio kohdistunee siihen, saisiko ykkösketju viimein pyörät pyörimään ja löytääkö kakkonen vireensä taas muutaman vaisumman pelin jälkeen. Tärkeistä pelaajista todella moni on alisuorittanut viime aikoina ja valopilkut ovat olleet lähinnä Räty ja Haapala, joiden taso säilyy ainakin lähestulkoon illasta toiseen.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 713
Pakkovoiton paikka jos edes jotenkin halutaan top-4 sijoituksessa roikkua kiinni. Tepsi ja Kärpät hengittää takana ja Lukko ja Tappara on karkaamassa. Nyt on todellinen asennetesti Ilveksellä ja valmennuksella. Tullaanko tähänkin peliin sellaisella "ei ny jaksais, onks pakko" - asenteella vai halutaanko ottaa eilisen uninen läpsyttely takaisin. Nyt on kasvojenpesun paikka ja Pendollekin paikka näyttää että osaako tämä valmentajana muutakin kuin kertoa kivoja näkemyksiä pelaajien sielunmaisemasta.
 

LalaTa

Luottopelaaja
Viestejä
2 526
Odotettavissa aikamoinen ryminä-peli, laidat ryskyy. Toivottavasti joulukinkut saatiin sulatettua eilen ja jaksetaan vastata fyysisyyteen samalla mitalla.
 

Etäilves

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
453
1 ja 2 kenttä näyttävät näissä koostumuksissa todella hyviltä.

3. kenttä on täynnä tikittäviä aikapommeja. Pelottaa kyllä nähdä nämä herrat samaan aikaan jäällä.
No ei toi nelonenkaan kovin hyvältä näytä. Ja mitä h...ttiä toi Tuulola taas keikkuu kokoonpanossa. Tietysti, kun on tod.näk Pennasen "suojeluksessa" ja toimisto tehnyt ET:lle kallispalkkaisen sopimuksen, niin "pakko" peluuttaa. Tuulola on Koskelalta lähes saman tason floppisainaus kuin Hayton, Beck ja Nikolishin.
 
  • Haha
Reactions: 000

Mr. Torrance

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
868
Toivon näkeväni oikeesti taistelevan joukkueen. Eilinen vedettiin löysällä munalla, nyt on näytettävä sitä eye of the tigeria. En halua selittelyjä siitä, että oltais tarvittu eka maali, ois jo tänkin joukkueen aika nousta voittoon vaikka 0-3 tilanteesta(tätä en kuitenkaan toivo). Usko, toivo ja rakkaus..suurin niistä, hei kyl te tiädätte. 3-1 ilves vie! Maalintekijöinä on toivottavasti ainaki Suomi pitkästä aikaa.
 

Eetu Fucking Mäkiniemi

Luottopelaaja
Viestejä
5 234
Olisi pitänyt vapauttaa Ikonen ykkösestä Mäntykiven ja Tikan kanssa yhteen.
Suomi ja Sebök olleet todella tahmeita oikeasti jo pitkään ja jäähdyttäneet Euroopan kuumimman lavan.
Mänty olisi tuonut juonikkuutta ja liikettä, Tikka sentteröintiä.
Tuulolan paikka puolestaan Supin ja Sebökin laitaan.
Näin ykkösen tehottomat olisi saaneet kaivaa ihan itse ruutitynnyrit esiin eikä tehdä sitä loputtomalla yrittämisellä "muiden kustannuksella". Esim Suomen nyt tämä viimeisin tehoton nollaputki käsittää nyt jo noin 15% koko kaudesta. Pelejä ratkovaa ykköstä kaivattaisiin niin erikoistilanteissa kuin tasaviiskoin.

Mänty-Tikka-Iksa
2samana.
Suomi-Sebök-Tuulola
4ne ketä terveenä tai vuorossa.

Pakisto kaikkien helppo rakentaa viimeaikaisten näyttöjen pohjalta. Salmela ja Latvala sivuun vuorottelemaan seiskapakin paikasta.

Tänään taas voitto olisi melko tärkeää, ihan näin fanipojan psyykkeenkin takia. Naapurilla alkanut luistamaan kentällä ja katsomossa, ei viitsisi alkaa päästämään karkuun kummassakaan.
 

Satunnainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 871
Ja mitä h...ttiä toi Tuulola taas keikkuu kokoonpanossa.
Kenet panisit tilalle? Ei Tuulola tietenkään ole esittänyt ihmeitä, mutta eivät ole KooVeesta nostetut junnutkaan. Ja muita ei liene tarjolla. Ainakin oletan, että Mieho ja Virtanen ovat poissa muusta syystä kuin vain kierrätys.
 

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Siinä näitte nyt ehjän 60min ja Liigan yhden kärkijoukkueen lähes täydellisen tylsyttämisen.

Moni pelaaja, kuten kapteeni esimerkiksi, teki tänään hirveän määrän tärkeää työtä.
 

Paatelainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 894
Todella hyvä peli Ilvekseltä. Tuomarilinja suosi vastustajaa ja piti pelin tasaisena. Varsinkin viimeisessä erässä oltiin kovempia ja härskimpiä noissa kamppailuissa molemmissa päissä. Antaisin nyt ketjujen olla näin. Lööf söhläsi kuin G-junnu ekan erän, mutta paransi kokoajan peliään, lienee nyt itseluottamuskysymys.
Nähtiin myös kuinka kova vaade on voittaa näitä pelejä ja kuinka se vaatii kaikkien 100% sitoutumisen työntekoon.

Meidän pitäisi olla vielä paljon ilkeämpiä.
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 823
Lööf söhläsi kuin G-junnu ekan erän, mutta paransi kokoajan peliään, lienee nyt itseluottamuskysymys.
Varmasti vaikuttaa tuo kun on ollut vähän sivussa ja rotaatiossa. Enemmän vaan peliaikaa, niin kyllä se sieltä tulee. On kuitenkin kiekolla hyvä ja rohkea. Lukee peliä hyvin.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 345
Oli kyllä tyylikäs kasvojenpesu eilisestä, ei ollut kyllä voittajasta epäselvyyttä missään vaiheessa. Rumat lukemat olis tullut, jos pilli olis soinut vihulaisella tänään ja loistava yleisömäärä, kiitos Ilves!
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 102
Ehjä 60min. Tasoero aika iso, vaikka vastassa oli sarjan toinen. Minusta Ilves antoi loistavan vaatimustason, jossa Pelsut ei mukana pysynyt. Yleisömääräkin ihan jees.
 

Lintu

Luottopelaaja
Viestejä
2 232
Suomelta hyvä peli tänään vaikka tulosta ei tullutkaan. Tuulolalta, telkkarista katsottuna, yks kauden typerimmistä jäähyistä. Jykältä ihan ok peli. Tuomarit eivät katastrofaalisen huonoja mutta huonoja. Pelikaaneilla ei ollu paljoo sanomista tänään, Ipa oli selkeesti parempi joukkue. Näitä lisää ja pientä parannusta vielä!
 
Ylös