Tulosveikkaus ja otteluseuranta La 5.11.2022 klo 16.00 KooKoo - Ilves

Junioripelaaja
Viestejä
14 776
Jännä, että Ilveksen pelaajat eivät pääse yhtään kiinni siihen, että paine tulee koko ajan, ja pitäisi pelata simppeliä.
Ladattiinko kaikki ekaan 20 minuuttiin ja nyt alkaa väsy painamaan. Paljon täyty eilen puolustaa.

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
19 149
Jos olisi puolustajia enemmän Jokipakka pitäisi siirtää sivuun, on aivan pihalla.

Kuka noista on viimeisen kympin aikana pelannut hyvin pois lukien Parikka? Kaikki hukkaavat miehiään ja heittävät roikkuja. Parit meni sekaisin ja se kyllä näkyy miesten otteissa. Leksakin heti kujalla kun Masin on poissa.

Henry78

Luottopelaaja
Viestejä
2 292
Ei löydy nyt rakenteita kun KooKoo lyö kaiken paineen tiskiin. Avauspelaamista ei ole ja huolimatonta peliä koko jengillä. Maltti ja liike puuttuu..

Etä-Ilves

Viestejä
1 515
Kyllähän KooKookin on laittanut nyt kaiken peliin kun ei ole enää mitään hävittävää. Ilves taas vähän tuudittautunut tilanteeseen. Onneksi kongi pelastaa.

Soho

Viestejä
19 149
Rivit ojennukseen tauolla ja pelataan pisteet kotiin.

Pakit oli aivan helisemässä erän viimeisen kympin. Toivottavasti Lancaster ei joudu jäämään sivuun kolmannesta erästä.

jurgen

Viestejä
14 077
Jep. Nyt vaan vimonen ruuvin kiristys ja komea voitto kotiin.

Toutain

Viestejä
6 860
Peli on 1-4 ja vastustaja nostaa karvaustaan ja muutenkin pelaa riskin päälle. Silloin peli hyvin usein näyttää tältä. Joo, oli siellä pari huolimattomuuttakin, mutta montako maalipaikkaa KooKoo saanut tässä takaa-ajoasemassaan?

IhanJuniori

Viestejä
14 776
"Paitaa ei saatu nostettua maalin kattoon"
-Antero Mertaranta.

Mää maksan tästä ihan oikeesti melkein 40€ kuukaudessa :D

Toutain

Viestejä
6 860
Hattu päästä KooKoolle että yrittää kaikkensa tehdä tästä pelin vielä! Siellä ei ole luovutettu eikä ranka katkennut. Kaasu on pohjassa jo ennen vikaa kahta minuuttia.

On tuo tismalleen sama vaihe nähty tällä kaudella Ilvekseltäkin, kun Ilves tappiolla. Silloin on märisty, että pyöritään vain, eikä päästä paikoille.

Blackwolf

Viestejä
3 689
Todella hyvä ensimmäinen puoli tuntia. Sen jälkeen jäätiin kyllä jyrän alle, ja varsinkin tosiaan puolustajilla ei enää onnistunut mikään. Ei avaukset, eikä myöskään omien miesten löytäminen. Siellä yksilötasolla monella todella paljon parannettavaa, Parikka pitää korttitaloa kasassa.

Ensimmäisen puolen tunnin aikana Ilves voitti a-luokan maalipaikat täysin, lopussa niitä alkoi syntyä sitten urakalla omaan päätyyn. Langhamer pitänyt Ilveksen johtoasemassa.

Toutain

Viestejä
6 860

Siis urakalla syntynyt maalipaikkoja Ilveksen päätyyn?

Siellä oli Marekilla kuus torjuntaa koko tokassa erässä, eikä nyt varsinaisesti pelastaa tarvinnut.

EDIT: seitsemän torjuntaa näemmä Liigan sivuille kirjattu.