Ilves ja Media

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 764
Tuota. Ainakin Sahlstedt aika jyrkästi tuon kiisti että eivät ole olleet Myrrään yhteydessä eikä Myrrä heihin päin.
Tämä kai yleisin tapa jos soppari tehty, julkaistaan sitten kauden perään ja rauhoitetaan tilanne tämän kauden osalta.
Voisihan tuon nyt meidän tyylillä julkaista, potkia virtanen pihalle jolla tuskin riittää mestaruuteen ja antaa myrrälle vetovastuu heti.
Minkä ovat viisaimmaksi nähneet.
Itsellä mutu että myrrällä soppari ensikaudesta.
 

Ibrahim Zlatanovic

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
134
Tuota. Ainakin Sahlstedt aika jyrkästi tuon kiisti että eivät ole olleet Myrrään yhteydessä eikä Myrrä heihin
Mutta kiistikö Sahlstedt Myrrän agentin kanssa keskustelut? Sorry onelineri.

Edit, kirjoitusvirhe korjattu
 
Viimeksi muokattu:

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 392
Kohta Blegi tulee kertomaan että kyllä se oli Eemeli joka kuiskutteli Jokelle pääsiskö mukaan Raumalle.
 

Lima

Luottopelaaja
Viestejä
1 037
Olisiko Koskela heittänyt muutaman puuta heinää -täkyn keväällä ja kesällä ilmoille, että saa huhuvuotajat selville ja huhun jakajat naurunalaiseksi ja sitä tässä nyt kostetaan?
Tossa muuten ollaan varmaan jäljillä. Blegillä oli aikaisemmin huhut hyvin tiedossa tai ne oli lähellä toteutua. Nyt huhut eivät ole lähelläkään oikeata.
 

Lima

Luottopelaaja
Viestejä
1 037
Tän takia tänne viiti ihan kaikkea kirjoittaa.Jos tänne tykittää tekstiä ni ne on mediassa alta aikayksikön.Tähän sanon vielä et Supi oli kyl yllättynyt Joken potkuista.Vetäkää siit omat johtopäätöksenne.
Varmasti oli, jos Joken höpinät on levinnyt jotain muuta kautta johdolle. Eikä johto tosiaan silloin puhu etukäteen Supille valmentajan potkuista, vaikka normaalissa tapauksessa tekisi niin. Voi olla, että siinnä menee kapteenin peli vähän sekaisin myös.
 

Jakpot

Luottopelaaja
Viestejä
5 391
Tämmöiset jutut nimenomaan sekoittaa entistä enemmän pakkaa.

Tämä kausi menee kyllä melko varmasti päin sitä itteensä.
 

Lima

Luottopelaaja
Viestejä
1 037
Miettikääpä potkujen ajankohtaa. Siinnä on pakko olla jotain muuta kuin huono pelaaminen. Johto ja Tillu on luottanut Joken pelitapaan jo pitkän aikaa. Nyt sitten yhtäkkiä kesken kauden kärkipaikalta(ei oikeasti jos verrataan pistekeskiarvoa) heivataan valmentaja pois. Juuri koskaan kesken kauden valmentajan vaihto ei ole tuonut mestaruutta. Ainoastaan silloin, jos valmentajan ja joukkueen välit ovat tulehtuneet, niin valmentyajan vaihto on toiminut. Nyt kun kyse olisi vain paremmasta pelitavasta. Tämä ajankohta on huono valmentajan vaihtoon.

Pakko olla jotain muuta kuin Pendo on parempi valmentaja. Tämä pelaajien houkuttelu toiseen seuraan kuulostaa ihan loogiselta syyltä. Varmasti sitä tapahtuu muuallakin, mutta jos johto saa tietää asiasta ei ole muuta vaihtoehtoa kuin potkut. Vai pitäisikö joku valmentajan loppuun asti, vaikka kuulisi, että se yrittää saada pelaajia kilpailijoille samalla kun seura maksaa palkkaa siittä, että tekisi asioita seuran hyväksi eikä sitä vastaan.
 

Lima

Luottopelaaja
Viestejä
1 037
Joken arvostus ihmisenä kyllä laski. Ensin oli vahvoja huhuja, että kakksovalmentajana sabotoi ykkösvalmentajaa. Mikä on tosi ala-arvoinen teko. Sitten vielä tämä päälle. Vai vielä olisi täytynyt päästä halaamaan pelaajia. Ei kuitenkaan viitsinyt edes soittaa Kivelle potkujen jälkeen. Nyt Pendo kuitenkin soitti Jokelle, vaikka ei ollut edes samassa valmennustiimissä.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 392
Asettuu kyllä melkoiseen valoon ne Joken parkumiset mediassa kun ei päässyt hyvästeleen joukkuetta mikäli nämä huhut ovat totta, haluan kyllä uskoa että tässä on ns rikkinäinen puhelin ilmiö, mutta eipä nämä jutut toisaalta kauheasti yllättäisi. Melkonen myyrä.
 
Viimeksi muokattu:

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 598

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 662

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 598
Koko jutussa ei mainita sitten mitään erikoista.

Ihan normaalia sinänsä iltapäivälehdiltä, mutta tuntuu että kaikki nyt haetaan negan kautta Ilveksestä.
Kyllä, toisaalta näkyvyyttä se huonokin on.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 662
Kauankos siinä muuten meni kun media jaksoi hehkuttaa Ilvestä ja Ilveksen uutta tulemista? 6kk? Nyt ei kyllä sada sympatiaa enää mistään ja tosiaan lähestulkoon kaikki media huomio saadaan muotoiltua negatiiviseen sävyyn.

Minä tykkään.
 
Ylös