Tulosveikkaus ja otteluseuranta Kärpät - Ilves 25.10.2022

Status
Viestiketju on suljettu.

Riksamasa

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
940
Miettikää nyt oikeasti hetki mun kanssa, onko tuossa joukkueessa yhtään laatu laituria Suomen lisäksi? Ei? Tai no Haapala on mutta se on aina rikki. Onko meillä oikeesti ykkösentteriä? Ei. Onko meillä edes kakkosentteriä? Ei. Sebok/Konna ovat kolmossenttereitä. Taas nojattiin siihen että joo kyllä viime kauden pelaajat ottaa sen yhden stepin,ei tarvi hommata ketään.. kyllä mä syytän tästä Koskelaa myös.
 

Sid#87

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
732
Sillon ei näköjään ollu syytä. Peli ei ollut näin sekasin ja pelaajien motivaatio oli kunnossa.
Syytä kyllä oli, mutta sitä ei syystä taikka toisesta käytetty. Mutta ihan totta, että sekasin ollaan tällä hetkellä ja tässä alkaa vähän huolestuttaan.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 347
Ei ole muutamaan kauteen tarvinnut heitellä takavuosilta tutttua sanontaa "maali olis kiva" mutta nyt se pitää kaivaa naftaliinista.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 918
Yhtään ei puristeta mailaa. Ei jumalauta. Olisi tässä nyt pitänyt edes pari maalia saada aikaiseksi, mutta ei perkele millään.
 

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
3 594
Niin ei kyllä ilkeäisi kirjoittaa, että onko meillä maalivahtia. Niinpä en kirjoita.
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 762
Samanlailla vastustajan maalivahti torjui tuon ”perus takapatjan”. Kemppainen vaan pääsi laittamaan ihan rauhassa tyhjiin, Virtasen maila sidottiin vähän paremmin pois.
 

Fleda

Luonteeltani olen optimisti.
Viestejä
1 944
Alkukauden pomput on kääntynyt.

Ois varmaan aika alkaa tekeen niitä muutoksia, vaikka Pennanen on puhunu että majutauolla voi jotain pientä viilausta tehä, mutta eipä tossa oo mitää mitä viilata eikä tarvi pelätä rikkovansa jotain mikä toimii.

Ennen oltas katottu toisia silmiin, katotaa mitä tehää tällä aikakaudella että tämä alamäki kääntyisi.
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 106
Emmää tiedä onko tasoero niin iso kuin maalisarake näyttää. Yksi pomppuohjuri, henkilökohtainen virhe ja sitten yksi ihan rakenneltu maali.

Mutta kyllä on joka osa-alueella paljon tekemistä yksilöistä puhumattakaan. Ilves ei saa vaan millään hanoja auki.. Paikkoja on muutama ollut.
 

Pika1

Luottopelaaja
Viestejä
2 667
Kärpät ei edes pelaa kovin hyvin, vaan Ilves tekee tästä kyllä helppoa.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös