Arttu Ruotsalainen

Rouhija

Luottopelaaja
Viestejä
6 666

Kisqar

Luottopelaaja
Viestejä
1 328
Koittaa saada vielä NHL sopimusta.
"Paluu Suomeen ei IS:n tietojen mukaan ole Ruotsalaisen ensi kauden vaihtoehtojen joukossa."

Pari numeroa isompi lappu kouraan ja ykköskentälle paikkaa tarjolla niin luulisi rapakon takana vuoden päästä kunnon paikat aukeavan vuoden päästä ensi kaudella, kun Are käy vetämässä verkot tötterölle joka joukkuetta vastaan ilveksen paita päällä.
 

-mesag

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
954
Voihan olla, että Are on itse todennut, että NHL:n ei vain riitä taidot. Edes Buffalossa ei pystynyt tekemään läpimurtoa, niin fakta on se, että niin huikea pelaaja kuin Are onkin, niin ei riittävän hyvä NHL:n.
 

Satunnainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 870
Jos tarjolla oli vain kaksisuuntaisia, niin en tavallaan kauheasti ihmettele, että Sveitsi vei voiton AHL:n tahkoamisen sijaan. Palkkakin todennäköisesti parempi (ainakin netto, kun muistetaan sveitsiläinen verotus).
 

Jonte

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
639
Kyllä se vaan niin on että jos Arttu haluaisi tulla auttamaan entistä joukkuettaan, olisi hänelle varmasti paikka tuossa Suomen rinnalla ja tuttu kaksikko saisi sitten jälleen ihastuttaa Ilves-perhettä.
 

Jonte

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
639
Kyse ei ole mistään siitä. Money talks ja kovempi sarja lyhyimpine pelimatkoineen. Ehkä joskus vielä!

No ainahan se rahaa siinä on normaali ikäisellä pelaajalla myös vaakakupissa, mutta kyllä sitä sitten ajan kanssa tuo vanhakin hyvä seura tulee mieleen.
Eihän sitä tiedä mitä pääkonttorilla juonitaan. Mitäs jos tässä kauden alla tuleekin lottovoitto.
 

Puujalka

Luottopelaaja
Viestejä
2 880
Aren joukkue Kloten hävinnyt ekat kolme otteluansa maalierolla 2:13. ”Toivotaan” että sama formi jatkuu niin ehkä voidaan saada vahvistusta ennen siirtorajaa
Kaiken lisäksi tänään Bern vastassa.. en tiedä millä aikataululla tuolta on pelaajia ulkoistettu, mutta pakkohan sen on kohta alkaa kääntyä, että siellä saa jatkaa.
 
Ylös