Arttu Ruotsalainen

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 326
KHL:n muuttuminen venäläisten sisäiseksi sarjaksi antaa pienen mahdollisuuden Artun kaltaisten pelaajien paluuseen myös SM-liigaan. Kuvetta pitää toki kaivaa kunnolla.
 

pelikirja

Luottopelaaja
Viestejä
4 483
Faktahan on se ettei oletuksena tuollaisia puolen millin palkkioita ni kyllä voida maksaa kenellekkään eikä kyl kukaan muukaan liigaseura.Hitusen realismia nyt kehiin.
 

#68

Luottopelaaja
Viestejä
2 789
NHL kolkutellut pelaaja voi Sveitsissä saada parhaimmillaan jopa 800k palkkaa.
Ruotsissa varmaan päälle 500k.
Saksassa samaa luokkaa, eli ei mitään saumaa meillä.
Are menee NHL statuksella ohi KHL:sta karanneista tähtipelaajista, joten ulkomaalaiskiintiökään tuskin on ongelma Sveitsissä.
 

Hattutemppu

Luottopelaaja
Viestejä
2 148
 

AQ21

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
3 698

Raipe - The Great One

Tähtipelaaja
Viestejä
11 432
“Olen tosi hyvällä mielellä seurannut Ilvestä. On hienoa nähdä, miten jätkä ovat pelanneet, ja Nokia Arenalla on huikea meininki. Olisi kyllä kiva olla siellä tällä hetkellä Ilves-paita päällä ja nauttia kaikesta. Faneille on hieno juttu, kun pitkästä, pitkästä aikaa pelataan välieriä ja ollaan kiinni mitaleissa!”

On se vaan hieno äijä!
 

Garantie

Vakiokokoonpanossa
Ylläpidon jäsen
Viestejä
404

Ainakaan tämän jutun mukaan ei sopimusta Sveitsiin ole. Mikäli uutinen pitää paikkaansa, ja miksei pitäisi koska ei siitä mitään voittaisi jos valehtelee, niin hakee edelleen paikkaa ylhäältä. R2 on vain tällä hetkellä olosuhteiden uhri, Sabresilla jäljellä enää yksi ylösnosto ja Amerks taistelee kynsinhampain pudotuspelipaikasta.
 

Garantie

Vakiokokoonpanossa
Ylläpidon jäsen
Viestejä
404

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 204
Arttu tuskin enää AHL:ää lähtee kiertämään pienehköllä palkalla jos vaihtoehtona on Sveitsin lyhyet välimatkat n. viisinkertaisella palkalla, eli yksisuuntainen sopimus pitäisi NHL-seuran tarjota ja en tiedä onko se realistista.

Ilves tuskin on ajankohtainen vaihtoehto 10 vuoteen tai vaihtoehtoisesti vaatisi floppaamista ensin Sveitsissä ja perään Ruotsissa. Siihen en usko.
 
Ylös