Peetro Seppälä

Torski

Tähtipelaaja
Viestejä
10 968
Sit voidaan ruveta puhumaan NHL Ilveksestä
Puhutaan jo. Puhuttiin jo viime työsulkukauden aikana

Mutta tosiaan nyt Ilveksen täytyy mennä niin, että Seppälä ei palaisi. Bonusta se on jos palaa.
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 572
Ainoastaan tällä kertaa toivon että Ilves alkaisi vaatimaan että se on pelkästään Liiga tai NHL

Aina oikeuksistaan pitää kiinni pitää. Ei päätöksissä voi painaa mikään muu seikka, kuin Ilves Hockey oy:n etu. Pelaajan henk koht mielipide on aika yhdentekevä. Ihan turhaa mutinaa, että Ilveksen maine jotenkin kärsii, jos pelaajia ei päästetä pois miten sattuvatkin haluamaan. Eihän muutkaan, menestystä tavoittelevat ja vakavasti otettavat organisaatiot, oikeuksistaan luovu. Pärssinen pelasi kauden TPS:ssä, ei AHL:ssä. Järventie ja Hatakka pelasivat AHL:ssä. TPS tiputti Ilveksen välierissä.
 

Jakpot

Luottopelaaja
Viestejä
5 391
Seppälä voidaan laskea lähteneeksi. Onnea uralle.

Sitten vaan painitrikoot päälle. Nyt tarvitaan rightin kiekollinen pakki ja rightin yleispakki - molemmat maajoukkuetasoa.

Johanssonin ja Seppälän ollessa sopimuspelaajia toivottiin vielä yhtä kovanluokan pakkia ja ilmeisesti etsittiinkin...

Niin kolmea odottelisin edelleen tulevaksi, olkoon se kolmas sitten vaikka jompikumpi noista kahdesta.

Nämä kaksi uutta kaveria nyt tulisi olla jo harjoituspelien alkaessa mukana.
 
Viimeksi muokattu:

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 533
Ilveksellä kävi yksinkertaisesti helvetin huono tuuri. Napattiin juuri täydellisessä iässä oleva tasonsa jo osoittanut nuori lupaus. Seattle sattui sitten nappaamaan varaamattoman pelaajan ja tottakai lähtee sinne kokeilemaan kynsiään.
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 717
Niin, pakistosta puuttuu sitten ainakin johanssonin ja masinin korvaajat. Korvaako latvala elorinteen vai pullin, toivottavasti ensinmainitun.
Ja vahvistua kai pitäisi versus mennyt kausi.
 

Robert ja Nollakulma

Luottopelaaja
Viestejä
5 680


Eiköhän Seppälän kuvio ole tosiaan ollut Tilulla jo hyvän aikaa tiedossa ja kyllä tästä lyhyestä pätkästä kyseisessä uutisessa saa sellaisen kuvan, että P-Amerikkaan menee, eikä tällä tiedolla ole kyllä Ilvekseen tulossa...


Oikeastaan tämän perusteella voisi kysyä, miksi Seppälä yleensä ilmoitettiin Ilveksen pelaajaksi? Tämän nyt olisi voinut kuitata samalla tavalla, mitä tehtiin Rousekin kanssa. Hieman tosin aiheutti epäilyksiä jo sekin, ettei Seppälältä ollut mitään tervehdystä muiden pelaajien tavoin.

Sinänsä NHL-peikko oli tiedossa ja näille ei mitään mahda. Isoin vahinko tässä tulee tietenkin sen kautta, että saman tasoinen korvaaja maksaa lähtökohtaisesti todella paljon.
 
Viimeksi muokattu:

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 991
Jaahas, vai että tämmöinen case, no liian hyväähän se olikin toteutuakseen. Erikoinen tempaus kyllä sitten kaiken kaikkiaan!

Tietty änäri on kaikkien haave. Mutta kyllä Ilves nyt jotenkin valitettavasti teki itsestään hieman "pellen". Eihän tosta kai pennostakaan tule Ilvekselle.

Harmittaa vietävästi.
 
Ylös