Joni Ikonen

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 530
Mikähän on Jonin seuraavan kauden kuvio?

Ei varmaankaan jatka meillä, mutta riittääkö rahkeet johonkin toiseen kärkijoukkueeseen vai onko matka sitten Sport/Kalpa/Saipa tyyliseen joukkueeseen.

Jalka ei riitä Ilveksen pelitapaan.
Jos tekee nelossentterinä 30 pisteen tuntumaan ensimmäisellä kokonaisella liigakaudella monen vuoden loukin jälkeen niin eiköhän liigapaikka ole aivan selkiö. Ei kyllä vaan ole Ilveksen tyylinen palanen ja ihan mielelläni päästän irti.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 894
Olisiko kuntopohja vaan niin huono, ettei Joni ole kestänyt koko kautta. Aloitti kuitenkin syksyn erittäin lupaavasti, oli paljon kiekolla, haastoi ja kamppaili, liikekin näytti paremmalta kuin viime kauden lopulla. Aika nopeasti lähti taso laskuun ja samaa on ollut tänne asti. Välillä tulee hyviä väläytyksiä, mutta isossa kuvassa taso ei vain riitä. Ja nimenomaan jatkuvan liikkeen kanssa on ongelmissa.

Harvinaisen kova pelitahti yhdistettynä Ilveksen pelitapaan on ollut myrkkyä. Itse tulkitsen tätä niin, että viime vuosien pitkät loukkaantumiset ovat syöneet perustaa liikaa. Tämä näkyy aina isoina ongelmina tuplapelien jälkimmäisessä pelissä. Kestää vuosia, että saa itsensä koko kauden kestävälle tasolle. Mutta hieno tarina, että ylipäänsä pelaa vielä.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 501
Ikonen voi tosiaan vähän paremmin soveltua Niemelän kiekkoon.

Olen iloinen Jonin puolesta, että pääsi pelaamaan kauden terveenä. 56 peliin 29 pistettä ei ole lainkaan huono suoritus.

Itselle on tullut hyvä mieli, kun on katsonut noita pudotuspelien vaihtoaitioklippejä maalien jälkeen, mitä on ollut. Ikonen on pompannut ensimmäisten joukossa pystyyn ja pomppinut kuin pikkulapsi karkkikaupassa. Varmasti nauttinut näistä peleistä vaikeiden vuosien jälkeen.

Ura kun tuskin Ilveksessä jatkuu, niin paljon tsemppiä tulevaan. Toki vielä yksi peli Suomen kauneimmassa. Loukkaantumiset on toivon mukaan nyt selätetty.
 
Viimeksi muokattu:

Asylum

Luottopelaaja
Viestejä
4 780
Jonille onnea uusiin haasteisiin! Ajoittain Ilveksessä oli erittäin hyvä, mutta onhan noiden polvivaivojen jälkeen liike ajoittain karmeata, varsinkin backtoback peleissä. Kiitokset Jonille!

E: ja joo, toki vielä pronssipeli jäljellä, mutta silti kiitokset!
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 384
Isommassa roolissa muualla parin ehjän kauden sisään tulee +40 pisteen kausi. Luistelu on mitä on, jotenki vois Jonille olla vaikka ruotsin liiga sopivampi.
 

Lerppu

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
955
Voi tulla kovakin ikävä Ikosta jos saa luisteluunsa vielä jostain yhden potkun lisää. Näkisin että tässä tilanteessa parempi jatkaa muualla, kiitokset näistä vuosista!
 

Korhone

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
952
Onnea Ikoselle Lahteen, toivottavasti saa luistelun liiga-tasolle sopivaan kuntoon, aivan helvetin lahjakas pelaaja mutta luistelu aivan hirveällä tasolla edelleen, ja kaikki toki tietää syyt.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 301
Toivottavasti pysyy ehjänä, ja kaikkea hyvää Lahteen!
Sano Signaalille terkut koko foorumin puolesta! :)
 

B

Luottopelaaja
Viestejä
7 570
Vähän jäi sellainen kuntoutettiin ja päästettiin muualle-fiilis tästä. Toki pakko myöntää että vaikea löytää tonttia miehelle ensi kauden Ilveksestä.

Mutta ukko on vasta 23v ja saanut loukit selätettyä, jännä nähdä mihin pystyy.
 

kötöstys

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
126
Tällä tietämyksellä minut voisi oikeastaan nostaa palstan tietäjien joukkoon Punakoneen, Blegin ja Juzan rinnalle :)

OT: En tiedä ketkä palstan nimitysraatiin kuuluu mutta olisihan se juhlallista kun sinäkin saisit Palstan syväkurkku 2. luokan ruusukkeen. Sitten enemmillä meriiteillä saattaisi tulla tammen lehvää ja kultaista vitjaa kylkeen.
 

Penkinlämmittäjä22

Luottopelaaja
Viestejä
2 516
OT: En tiedä ketkä palstan nimitysraatiin kuuluu mutta olisihan se juhlallista kun sinäkin saisit Palstan syväkurkku 2. luokan ruusukkeen. Sitten enemmillä meriiteillä saattaisi tulla tammen lehvää ja kultaista vitjaa kylkeen.
Kannatetaan! Nämä juhlallisuudet voitaisiin pitää vaikka tuon Ilves Launchin jälkeen, ikään kuin kirsikkana kakun päällä. :D
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 373
Hyvä juttu kaikille osapuolille. Ikonen sai palautettua itsensä kunnolla liigapelaajaksi, mutta eihän hänen tasonsa mitenkään riitä mestaruutta tavoittelevan joukkueen kärkiketjuihin eikä ole muuten sopiva alaketjujen sentteriksi. Pelicansissa saa isomman roolin ja voi olla heille varsin hyvä kakkos-kolmossentteri. Kaikkea hyvää Jonille ja kiitos!
 

Bure10

Guest
Jännä nähdä, miten käy jos saa toisen ehjän kesän alle, suhteellisen ison roolin ja pysyy vielä ehjänä.

Tällä kaudella ei vielä ainakaan ihan riittänyt kärkisijoista taistelevassa joukkueessa, vaikka pelasikin hyviä otteluita ja jopa pidempiä jaksoja. Toisaalta ei kyllä pettänytkään nelosen sentterinä ja iski tuohon rooliin nähden myös kiitettävät tehopisteet.
 

Luchs

Luottopelaaja
Viestejä
1 101
Kaikkea hyvää Sinulle ja ei se luistelu nyt niin huonoa ollut mitä täällä palstatotuutena jotkut katsomoammattilaiset jankuttivat, vaikka senhän Sinä tiesit itsekin.

Ja mitä palstan yhteen ehdottomaan väriläiskään tulee, joka koulukiusattiin ja härnättiin pois porukasta niin hän oli siis singaali eikä signaali.
 
Ylös