Vadim Žerenko

Jaska-85

Rivipelaaja
Viestejä
74
Oli kurja lukea kuinka Zirik haukuttiin taas maanrakoon ja on ihan paska Moke. Taipei kuitenkin arvosti kahdella tähdellä. Oli siellä kai joku hyvä koppikin joukossa, mutta niitä ei huomata.
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 582
30 ottelua runkosarjassa 90.16%. Oli hieno luottamuksen osoitus, että oli pronssipelin maalissa. Vaikea peli tänään. Ennen maaleja selostajat hoki koko ajan, että vain yksi torjunta tässä erässä miehellä. Otti se vikassa erässä monta hyvää koppia. Hyvä veska ja vasta 21v. Ensi kaudella taas valmiimpi.
 

Jaska-85

Rivipelaaja
Viestejä
74
Oli hyvä sillion kun Marek oli loukkaantunut ja tällä välin iPa nousi kärkeen. Oli hyvä jakso. Sitten tuli vähän huonompia pelejä ja playereissa penkillä istumista ja varmaan joku loukki tai kipeenä pari viikkoa . Sitten astui kehiin ja haukuttiin omien keskuudessa ihan lyttyyn ja ettei tuollaisella esityksillä mitään käyttöä meillä. Luulis, että jotain tukea sais , mutta onneksi kolmannessa jo ihan hyvä ja muutama hyvä torjunta.
 

Ilves

Luottopelaaja
Viestejä
2 672
Kyllä hiukan harmittaa ja vituttaa, kun osa lyttää täysin. Otti mahdollisesti voittavat torjunnat heti kolmannen alussa, jossa Kookoolla oli loistava paikka lyödä tasoihin. Eka maali oli harmillinen joo, toinen maali oli helvetin hyvä laukaus, kuten meidän Baptiste esim tehnyt monelle vastustajan mokelle tällä kaudella.

Unelmahan olisi, että kaikki otetaan mutta kyllä Vadimia saa kiittää pronssista yhtälailla! Meidän Ilves ja pelaa meille. Moni tuntuu myös unohtavan, että on maalivahdiksi aivan poika vielä, joten eiköhän jokaisella tasolla ole mahdollista vielä kehittyä ja jopa paljonkin laadukkaassa valmennuksessa.
 

Salhoja

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
268
Nämä veskareiden haukkujat ehkä pääsääntöisesti ei pidä siitä, että siellä on ulkomaalainen maalivahti. Silloin jokaisesta päästetystä maalista halutaan päätä vadille. Samat henkilöt toivovat varmaan Ilveksen vetävän jollain Kopo-Helge -kaksikolla, vaikka kumpikaan ei ottanut täällä kiinni edes rantapalloa.

Maalivahdit tarjos meille mahdollisuuden kirkkaampaan mitaliin. Niihin ei kaaduttu.
 

Jaska-85

Rivipelaaja
Viestejä
74
Oli vain niin kauheeta kielenkäyttöä Zerenkistä , että ei ukous, että on Ipan kannattajia. Lutättiin kunnolla. Onneks osa faneista osaa olla fiksumpia .
 

Jäähykuningas18

Luottopelaaja
Viestejä
4 759
Kyseessä on kuitenkin erittäin nuori ja vielä kokematon maalivahti ja silti Zhirikille kuuluu iso kiitos siitä että yleensäkin playoffeissa oltiin. Tulevaisuuden nimi joka varmasti kehittyy tuosta. Jotain siellä toimistolla ollaan kaverissa nähty ja Karhusen avulla en epäile hetkeäkään etteikö Vadimista ihan huipputorjujaa vielä tulisi. Omasta puolestani iso Kiitos Zhirikille tästä kaudesta. Haukkujat voivat katsoa peiliin.
 

Jaska-85

Rivipelaaja
Viestejä
74
On kiva lukea, että osa kehui häntä..Oli kuitenkin takuumies Ipan noustessa häntäpäästä kärkeen keskitalvella ja sitä paikkaa ei enää menetetty kuin lopussa. Sitten kun istuu viltissä kymmenen peliä ja tulee pronssipeliin ja päästää kaksi, haukutaan monen toimesta ihan paskaksi , vaikka piti päätöserän nollissa . Monet sanoivat, että Ilves ei kaipaa tuollaista kaveria ja että äkkiä hevon kuuseen meiltä. Ei tosi fanit voi olla noin raakoja omaa nuorta molaria kohtaan , mutta näköjään Ilveksessä pystytään tähän. Harmi.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 505
Kyllä hän kaudesta paremmin suoriutui kuin mitä syksyllä odotin. Ykköstorjujaksi on toki vielä matkaa, mutta maalivahdit kehittyvät kokemuksen myötä, ellei tapahdu mitään radikaalia joka kääntää uran suunnan. On hän yksi liigan parhaita kakkosia. Ensi kaudella pystyy varmasti parempaan. Kahta suoriutumiskykyistä molaria tarvitaan menestykseen matkatessa. Maalivahtipeliin ei homma kaatunut tänä vuonna. Huonoja pelejä ei tullut hirveästi kummallekaan.
 

Babbel

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
604
Nyt täytyy taas sitten laittaa asioita perspektiiviin.

Zherenko hankittiin Lööfin kanssa lähinnä pelaamaan Kooveseen. Mäkiniemen yllättävä poistuminen P-Amerikkaan avasi oven liigan puolelle.

Sanoisin että näihin lähtökohtiin peilaten, suoriutui varsin kelvollisesti.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 387
Tämä herra on 21 vuotias hyvänen aika sentään!
Kun Langhamer loukkaantui kukas siellä maalilla silloin piti meitä pystyssä?
Miten kävi HIFK:n kun heidän ykkös maalivahti loukkaantui? Olisiko siinä jengissä ollut käyttöä Zherenkolle? No aivan varmasti olisi!
Ihmeitä täytyy tapahtua maalivahti rintamalla liigassa jos meidän maalivahti kaksikko ei ole KAIKISSA ennusteissa TOP3 ensi kaudelle.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 505
Nyt täytyy taas sitten laittaa asioita perspektiiviin.

Zherenko hankittiin Lööfin kanssa lähinnä pelaamaan Kooveseen. Mäkiniemen yllättävä poistuminen P-Amerikkaan avasi oven liigan puolelle.

Sanoisin että näihin lähtökohtiin peilaten, suoriutui varsin kelvollisesti.

En ees halua ajatella miten olisi käynyt Mäkiniemen kanssa noina aikoina kun Žerenko joutui ottamaan täyden vastuun. Joskus asiat kääntyy paremmin päin.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 519
Vähän rohkeutta ensi kaudeksi rännikiekkoihin. Aika selkeä ero Langhameriin tuossa, joka noita aktiivisesti käy katkomassa. Helpottaa puolustajien työtä. Ylipelaamiseen sortuu myös jonkun verran. Mutta nuori on kaveri ja näitä asioita pystyy kehittämään, eikä ole syytä epäillä, etteikö nämä asiat kehittyisi.

Mutta hieno kausi Vadimilta. Niin kuin edellä todettua niin hoiteli Marekin poissaolon ajan torjuntatyöt erittäin hyvin. Nuori, laadukas, nöyrä ja kehittyvä maalivahti. Ensi kaudella taas steppejä eteenpäin hyvässä valmennuksessa.

Maalivahtiosasto on ensi kaudellakin tikissä. Mitalin kirkastaminen ei jää veskareista kiinni.

Kiitokset kaudesta Instagramissa tyylikkäästi myös suomeksi. Hieno ukko.
 
Ylös