Ilves Playoffeissa 2022

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 773
Haapala ja Langhammer ollut ne suurimmat nimet on että Ilves niukinnaukin oli Kärppiä parempi.
Omasta mielestäni blomqvist oli suurin nimi että ilves oli vain niukasti parempi.
Pidän kohtuu tärkeänä ylivoimaa jääkiekossa ja Haapala on sen yksin saanut kuntoon.
Pitää paikkansa. Ilves pelasi loistavan 60 pelin runkosarjan todella heikolla yvllä. Tuolla pelimäärällä jäätiin vsin 4 pinnaa ykköspaikasta.
Eikös tässä puhuttu kesken kauden tulleiden hankintojen tärkeydestä???
Käsittääkseni alkujaan lähdettiin materiaalista kauteen lähdettäessä mutta karkasi lopulta jokerihankintoihin?
Näissä tappara veti kokonaisuutena ylivoimaisesti ykköstilan leskinen-savinainen kaksikolla. Omaan makuun kärppien junttila-slenicka heti toisena.
Anttila ollut todellinen pettymys ja haapalan huikeutta ”himmentää” että joutuu jättämään isoja pelejä pelaamatta.
 

Lima

Luottopelaaja
Viestejä
1 039
Hävettää kyllä Ilveksen esitys Tepsiä vastaan. Ahokas vie Myrrää ihan 100-0. Ei voi mennä materiaalin tai loukkaantumisten taakse. Tepsillä on tasan yksi kentällinen pelimiehiä ja Jasu. Loput on ynnä muut pelaajia. Ilveksellä on heittää Kontiola mies joka voitti pistepörssin viime kaudella ja pelasi Suomen maajoukkueessa. Sebök joka on takonut kovia pisteitä monta kautta putkeen. Suomi joka on liian hyvä liigaan. Babtiste joka on liigan parhaita ulkomaalaisia hyökkääjiä. Joona Ikonen liigan parhaita hyökkäjiä kokonaisuus ajatellen. Oden liigan nopein pelaaja joka osaa tehdä maaleja. Mäntykivi joka on tehnyt kovat pisteet tällä kaudella. Joni Ikonen joka on tosi tehokas rooliinsa nähden. Ei taida yhdenkään joukkueen nelossentteri tehdä tuollaisia pisteitä. Panu Mieho joka tekee ketjustaan paremman ja samalla takoo hyvin pisteitä. Nelosketjun rikkovaan rooliin on heittää olympiavoittaja ja mm-finaalin ratkaisija Mörkö. Ei paljon Tepsin Jasua ole pyydetty maajoukkueeseen. Sitten vielä meriiteiltään ja taidoiltaan ihan ylivoimainen Haapala pelaa joka toista peliä.

Noilla miehillä pitäisi hallita pelejä Tepsin junnuja vastaan ja aivan varmasti Ahokas saisi Ilveksen materiaalista enemmän irti. Myrrän ollessa Tepsin valmentajana olisi kesäloma alkanut ajat sitten Ipa1970 selittäessä ettei näillä junnupelaajilla voi pärjätä. Maalivahtikin on ihan paska, kun päästi maalin.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 106
Kyllä on epäreilua.. loppuotteluissa, tai pronssipelissä, niin vastustajalla on lepoetu :(
No leikki sikseen.. kyllähän tämä järjetöntä on, varsinkin KUN Ilves tänään voittaa. 2 päivää pelejä, yksi lepopäivä, kaksi päivää pelejä,...
No.. Tappara on lepopäivänsä pelaamalla ansainnut, kuten myös KooKoo ja ensikausi toivottavasti taas jo ns. normaali.
Tiedän että Turussa tästä itku nousee tämän päivän jälkeen, mutta mutta.. niin Tepsi kuin Ilveskin olisi voinut sen runkosarjan voittaa ja viimeottelusarjankin vaikka 4-0.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 401
Kolmesta jäljellä olevasta matsista kaksi kotona! Kyllä tää on nähtävä mahdollisuutena.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 106
Kerran pitäis onnistua Turussa voittamaan. Jos ei kotona loppuunmyydyn hallin tuella pystytä voittamaan, niin sitten ei ansaitakkaan päästä finaaliin. Tuo vieraspeli tässä on se isoin haaste.
Isoin haaste on päästä pelaamaan Turussa huomenna.. tänään ei huomista murehdita sanoi jo Paattisilla asuva pohjanmaalainen.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 684
Kyllä tässä itsekkin kiroaa näitä loukkaantumisia ja lepoetuja, mutta yritän ihan viimeiseen asti olla kirjoittamatta niistä sen enempää ihan vain sen takia ettei kukaan pääse tarttumaan.
Vielä kun ajattelee kuinka löysällä ohjelmalla vedettiin syksyllä, vaikka varmasti siellä liiga-officessa oltiin tietoisia että korona voi tulla sotkemaan taas kuvioita. No nyt sitten vedettiin runkosarjan loppu ihan älyttömällä tahdilla ja pudotuspelit vielä kovemmalla. Toivottavasti tästäkin kaudesta liiga oppii jotain.
 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 862
Tänään on pakko voittaa jo sen takia, että Turussa ollaan aivan varmoja, ettei siellä huomenna pelata.
Johan Turussa soi jo edellisen pelin päätyttyä Anssi Kelan Ilves. Sen voi kuunnella vaikka C Moren studion taustalta. Esimerkiksi ajassa 1:20 kertosäe kuuluu erittäin selvästi.


Kun näin viimeisen kerran Ilveksen
Se sanoi et meistä jää vain jäljet lumeen
Meistä jää vain jäljet lumeen

Tänään pitää ottaa tuostakin ylimääräistä motivaatiota ja näyttää, että ei ollut viimeinen kerta.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
19 083
Pulli ja Salmela näytti mitä taistelu tarkoittaa. Salmelalla varmaan joka kehon osassa mustelma tän illan jälkeen.

Jep. Salmela tänään kanssa ihan soturina. Parikka-Lancaster -pari pelasi myös pitkästä aikaa erinomaisen pelin. Toki oli Tepsiltäkin hiukan ulospuhallusta, mutta tänään ehkä otettiin niskalenkkiä kaverin psyykestä. Huomenna painetaan vielä kovempaa!
 
Ylös