Muiden joukkueiden kannattajatoiminta

OTP

Luottopelaaja
Viestejä
2 961
Juu kyllä itsellekin tuli muutama kärppä fani aukomaan päätään kun Ilves paita oli päällä. Mutta en jaksanut sen kummemmin välittää. Mutta oli myös mukavia kärppä faneja, ketkä kyseli mihin baarin kannattaa mennä yms perus jargonia.
 

Åkerman

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
780
Kärppien fanikatsomoon oli pelin päättyttyä ilmestynyt 10+ järkkäriä. Olikos ne tehny jotai siellä vai tuliko järkkärit vaa vahtimaan?

Tämä jäi vaivaamaan. Yritimme kaverin kanssa katsoa tilannetta yläparvelta, mutta eihän siitä mitään selkoa saanut. Jäi kuva, että olisivatko tapelleet keskenään aluksi ja sitten joitakin Ilves-faneja liittynyt mellakkaan mukaan? Joku siellä taisi maata X-asennossakin porukan keskellä, toivottavasti ei käynyt pahemmin. Erikoista oli myös se, että ainoastaan yksi järjestyksenvalvoja oli hässäkän alussa paikalla ja apuvoimia tuleminen kesti tuskastuttavan kauan.

Lopuksi kevennyksenä tuo aikuismainen huutelu sivusta seuranneen Kärppä-fanin ja näiden idioottien välillä:

- MENKÄÄ NUKKUMAAN!

- MEE VITTU TÖIHIN! (ja keskisormi perään)

Kaikkea sitä näkee...
 

jalkakynä

Luottopelaaja
Viestejä
1 922
Areenalla on oma turvallisuuspomo. Joka on tietojeni mukaan Osaston kanssa ollut alusta asti erimieltä lähes kaikesta.

Sunnuntaina ensimmäisen pelin jälkeen oli aika kuumottava tilanne tulla B-puolen rappusia alas lasten kanssa. Kärppien kannattajat olivat erittäin agressiivisella tuulella. Onneksi pääsimme nopeasti liikkumaan pois alta.

Eilen kesken Mikko Heinämäen Shown aikana Kärppäkannattajat kulkivat väkijoukon läpi pitkin B-käytävää. Hihamerkkejä ja raitaverkkareita riitti. Kärjessä yksi järkkäri. Ja tietysti pohjia olivat pojat ottaneet tovin... Ei kovin turvallista.

Miksi ei toimita kuten Vaasassa?Vierasjoukkueen kannattajat sivuovesta sisään ja ottelun jälkeen sivuovesta pihalle ja heti bussiin. Orituvalla seuraava sallittu pysähdys.
 

Artsi

Luottopelaaja
Viestejä
3 241
Vaikka en tuhannen vuoden kirjoituskieltoni vuoksi enää voi Tapparan keskustelupalstalle kirjoittaa, niin käyn siellä edelleenkin lukemassa keskusteluja. Siellä keskustelut ovat yleisesti ottaen hyvällä tasolla johtuen tiukasta moderoinnista, mutta viimeaikoina siellä on ollut selvästi lisääntynyt Ilvestä halventavat kirjoitukset. Tämä johtuu selvästi siitä, että siellä on pelko persiissä, koska olemme oikeasti uhka Tapparan asemalle menestyneimpänä tamperelaisseurana. Kiitokset sinne edelleen kirjoittaville ilvesläisille, jotka oikovat virheellisiä kirjoituksia.
 
Viimeksi muokattu:

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 776
Vaikka en tuhannen vuoden kirjoituskieltoni vuoksi enää voi Tapparan keskustelupalstalle kirjoittaa voikaan, niin käyn siellä edelleenkin lukemassa keskusteluja. Siellä keskustelut ovat yleisesti ottaen hyvällä tasolla johtuen tiukasta moderoinnista, mutta viimeaikoina siellä on ollut selvästi lisääntynyt Ilvestä halventavat kirjoitukset. Tämä johtuu selvästi siitä, että siellä on pelko persiissä, koska olemme oikeasti uhka Tapparan asemalle menestyneimpänä tamperelaisseurana. Kiitokset sinne edelleen kirjoittaville ilvesläisille, jotka oikovat virheellisiä kirjoituksia.
Mukava huomata että ilves-paniikki siirtynyt naapurin puolelle.
Omat havaintoni ovat kiinnityneet siihen että siellä podetaan nyt todella pahaa oloa Ilveksen kannattajista ja yleisömääristä.
Toki täytyy muistaa tosiaan se että suurin osa on fiksua porukkaa ja kirjoittavat fiksusti, niinkuin kovin monesti se huomio kiinnittyy äkkiä niihin muutamiin ei niin valoisiin tapauksiin.
Se olis tänään Areenalla Tapparalla katkon paikka, saas nähdä miten käyttävät tilaisuuden hyväkseen.
 

OTP

Luottopelaaja
Viestejä
2 961
Sellaiset pellehermannipomppiset sieltä. Siitä kipitettiin kotiin katsomaan vaparia ja muistelemaan, miten oma touhu näytti ihan samalta. Ehkä Youtubesta vielä muutama "hooligan" "ultras fight" video ja sitten huudetaan äiti peittelemään.

Juu! Kyllä yleensä ihmiset jotka hakeutuvat tappelemaan on yleensä niitä ketkä eivät osaa tapella. Ne ketkä osaa niiden ei tarvitse todistella sitä kaduilla :D Tuo videokin näyttää just siltä, että just on pallit laskeutunut ja pitää vähän todistaa kavereille.
 

Nukkuvien Puolue

Rivipelaaja
Viestejä
72
Kaverilta kuultuna niin ry:n junnuja ei eilen päästetty enään sinne päätyyn alariveille Kärppä-kannattajien takia. Turvallisuussyistä tämä.


Tämä nyt on ihan täysin ymmärrettävää. Ei siinä suoraan vieraskannattajakatsomon edessä mikään järkevin paikka niille junnuille ole.
 

AinaIlves

Luottopelaaja
Viestejä
2 419
Miksi ei? Saisivat hallittua paremmin poistumiset yms. sekä erätauolla omat baarit. Ry:n kausikortteja lunastettu pleijareihin ja ne sijaitsee tuossa toisen seisomakatsomon yläpuolella. Jos pitäisi 500 ifk-kannattajaa sijoittaa halliin välierissä niin paikat olisi todennäköisesti yläkatsomossa.
 

38 Special

Luottopelaaja
Viestejä
1 396
Miksi ei toimita kuten Vaasassa?Vierasjoukkueen kannattajat sivuovesta sisään ja ottelun jälkeen sivuovesta pihalle ja heti bussiin. Orituvalla seuraava sallittu pysähdys.

Muuten samaa mieltä, mutta on kyllä melko erikoinen matkareitti, jos Vaasasta täytyisi tulla Orituvan kautta takaisin Tampereelle. Kas kun ei Linnatuulen. :D
 

KURITTAJA

Luottopelaaja
Viestejä
1 629
Kävin tuon game vitosen tänään halpislipulla paikanpäällä katsomassa ja oli kyllä todella paska tunnelma. Olin toki parvella mutta aivan säälittävää. Tässä oli kuitenkin sarja katkolla ja siltikään ei kirvespojilla riittänyt puhtia huutaa kollektiivisesti 10 minuuttia enempää.
 
Ylös