Ivan Nikolishin

papparainen

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
195
Mielenkiintoinen pelaaja. Moni täällä toteaa ”ei käyttöä”, itse taas näen ”on käyttöä”. Kun niitä yksittäisiä negatiivisia seikkoja tarkkaavaisesti poimitaan, niin poimitaan vastaavasti Ivanin aloitusprosentti 60.
Ps. Joku vertasi Nikolishiniä ”surfailijoihin Antonen &Lepaus”. Eikös Lepaukselle annettu viime keväänä paikka ykkösen keskellä;)
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 473

Rantsukoff

Luottopelaaja
Viestejä
2 895
Ekassa erässä mahdollisuus maalintekoon. Upeasti kyllä veivas ja hankki (jälleen) rangaistuksen. Ekassa erässä näkyi parhaiten pelissä.
Toisen erän laukaus 2v1 hyökkäyksessä oli kuin lehmän märkä töräys ja hukku massaan, kuin Ilves ei saanut mitään hyökkäyspeliä aikaseks.
Kolmannessa erässä ihan vikoilla sekunneilla muutama (?) laukaus, jotka olivat pitkälti samanlaisia, kuin yllämainittu.

Vetoa on kehuttu, mutta ei ihan lähtenyt ;D. Haluaisin nähdä kaverin kokoonpanossa, mutta kenen tilalla ja keiden kanssa?
Konnan laitaan.
 

Lima

Luottopelaaja
Viestejä
1 051
Onko Niko kussut Joken muroihin, kun ketjukavereiksi pistetään aina heikoimmat mahdolliset. Ei tule saamaan Jokelta enään vastuuta, jos ei ole puolet joukkueesta pelikyvyttömiä. Silloinkaan ei varmasti pistetä tulosketjuun.

En ymmärrä miksei olisi voitu ajaa joukkueeseen sisään runkosarjan lopussa peluuttamalla joka toisessa pelissä kunnon ketjussa. Olisi sitten sen joka toisen pelin huilannut, jos kunto ei kahta peliä olisi kestänyt, mutta pelatessaan olisi saanut kunnon mahdollisuuden näyttää kykynsä. Mitään ei olisi tällä peluutuksella menettänyt, mutta paljon olisi voinut saada, jos Niko olisi päässyt omalle tasolleen.
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 638
Nikolishin nousee kyllä esille peleissä. Eilenkin oli tosi näkyvä hyvässä ja pahassa (etenkin peliaikaan nähden). Kädet kävi, pääsi paikoille ja viimeistely oli surkeaa. Samaan aikaan joku Päkkilä pystyy pelaamaan 10 peliä josta 5 ykköskentässä ja en edes nää miestä kentällä. Itse en tiedä kumpi sit on parempi juttu.
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 610
Samaan aikaan joku Päkkilä pystyy pelaamaan 10 peliä josta 5 ykköskentässä ja en edes nää miestä kentällä. Itse en tiedä kumpi sit on parempi juttu.

Päkkilällä on näyttöpaikkoja ollut. 150 peliä vetänyt Ipassa ja rooli on näyttöihin nähden koko ajan liian iso. Syynä varmaa se, että miehelle on tänne niin pitkä pahvi tehty. Niko sais edes 3 peliä ykkösessä, niin tulis pisteitä. Poffien aikana pääsee kyllä pelaamaan. Pelaajista tulee taas pula.
 

IpAholic

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
815
Täälä osa huutaa suu vaahdossa Nikolishinin tehottomuudesta ja samalla ollaan sinut sen kanssa että sielä pyörii mironallit,joni ikoset ja päkkilät :D
 

Jäähykuningas18

Luottopelaaja
Viestejä
4 937
Se, että lähes kesäkunnossa tulee pelaamaan on anteeksi antamatonta ja joukkueen arvojen vastaista. Työnteko palkitaan aina.
No kyllähän tälläinen menee pelaajahankinnoista vastaavan ja skouttien syyksi. Kai he ovat tienneet Ivania hankkiessa että kunto ei ole siellä missä sen täytyisi Liigassa olla? Tiesivät tai ei niin jos tuo kesäkunto pitää paikkansa niin tulee pitkä miinus Tillun ja kavereiden tekemiseen tämän pelaajan kohdalla.
 
Viimeksi muokattu:

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 547
Nikolishin on senttereistä lähimpänä Konnaa. Toki halutaanko Konna korvata mahdollisimman yksi yhteen, vai sekoitetaanko pakkaa enemmän. Voihan Konna yhä pelatakin.
 
Ylös