Ilveksen ottelutapahtuma

Huviakansalle

Tulokas
Viestejä
3
Silloin kun Ilves joutui karsintoihin, niin jokerifanit huusivat Ilvekselle "Tervemenoa divariin apinat!"
En ole pitkävihainen, mutta ikinä en unohda.
Aika turha minulta ainakaan odotella Jokereille mitään tsemppihuutoja.

Maailman tilanne on muuttunut tuosta melko paljon, mutta hyvä se on tietenkin pitää vihaa ja katkeruutta etutaskussa pahan päivän varalle.
 

Cigaro

Luottopelaaja
Viestejä
2 294
Kukas Teillä vetelee chantteja? Lähinnä sitä ajattelin että nyt kun näyttää siltä että Jokerit on jäämässä omasta tahdostaan pois khl:stä (ainakin pudotuspeleistä) niin voisi antaa ennen matsin alkua tuen sille huutamalla vaan yksinkertaisesti "Jokerit, Jokerit". Tuohon luultavasti saisi myös Tapparan porukat mukaan ja se kielisi yli rajojen menevästä jääkiekon yhteenkuuluvuudesta.
Sulla on varmaan ihan hyvä ajatus tässä, mutta en koe, että Jokerit on tässä tilanteessa suurin uhri/taho joka ansaitsee sympatiat. "Ukraina"-huudot olisivat huomattavasti tyylikkäämmät tai vastaavasti nosteltaisiin Ukrainan lippujen värisiä kylttejä alussa.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 353
Silloin kun Ilves joutui karsintoihin, niin jokerifanit huusivat Ilvekselle "Tervemenoa divariin apinat!"
En ole pitkävihainen, mutta ikinä en unohda.
Aika turha minulta ainakaan odotella Jokereille mitään tsemppihuutoja.

Mika Sundqvist -vainaa taitaa myös Jokereiden jossain vanhassa kannatuslaulussa laulaa, että "Ilves ja TuTo joutaa divariin", jokuhan siellä Jokeri-organisaatiossa on vihreää valoa tällaisellekin paskalle näyttänyt.

Jokerit lähti Liigasta muutenkin ovet paukkuen ja ei tasan tarkkaan olisi tulossa takaisin, paitsi kun ei ole mitään muutakaan paikkaa mihin mennä, niin en kaipaa.
 
  • Tykkää
Reactions: CTS

Konnan lämäri

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
433
En tiedä missä pelissä olet ollut jos ensimmäisessä Areenan paikallisessa oli äänet säälittävän hiljaisella. Olivat samalla tasolla kuin nyt. Toki seuraavassa paikallisessa oltiin "ylireagoitu" ja silloin olis pari pykälää lisää olla.

Mä katsoin eka pelin parvelta kaarteessa, jossa äänet oli todella hiljaisella. Toka peli sit alakatsomon parhaat paikat pitkällä sivulla ja volumetaso oli täysin eri. Viime lauantain matsissa taas parven kaarteessa ja nyt tuli reippaasti, niin kuin pitääkin.


Mediakuution (vai mikä sen nimi on) sisällön tuottaminen sopinee paremminkin tämän otsikon alle kuin Nokia Arenan. Ilveshän tuota otteluissaan hallinnoinee?
Vieläkään ei ole tulosseuranraa muista otteluista! Jos mainokset ovat pakollisia pelin aikana, niin edes erätauoilla, jolloin sinänsä mielenkiintoista wisehockey-tietoa näytetään minuuttitolkulla. Lisäksi mediakuutiolla näytetään ilmeisesti em. pakollisia mainoksia etukäteen määrättynä hetkenä, vaikka yleisö odottaa uusintaa juuri kentällä tapahtuneesta.
Sitä hallinnoi samat kaverit kummankin joukkueen matseissa. Tottakai seuroilla on sanansa sanottavana, mitä siellä pyöritetään. Luultavasti edelleen vähän opetellaan käyttöä ja mietitään että mitä voi/kannattaa tehdä.

Tietyt mainokset tulee tiettyyn aikaan kuten kultakypärä ja Red Bull läpimurtopotta, sekä tietysti mainoskatkot. Joitakin kuutiomainoksia (joita Ipalla on ihanan vähän) vedetään esim kerran erässä tai 1 ja 3 erän loppupuolella tms. Joskus katkoja tulee niin vähän, että on pakko vetää ne mainokset vaikka olis ollut mielenkiintoinen tilanne. Joskus sitä haluttua hidastusta ei vaan saada heti näytettäväksi.
 

Nukkuvien Puolue

Rivipelaaja
Viestejä
72
Sulla on varmaan ihan hyvä ajatus tässä, mutta en koe, että Jokerit on tässä tilanteessa suurin uhri/taho joka ansaitsee sympatiat. "Ukraina"-huudot olisivat huomattavasti tyylikkäämmät tai vastaavasti nosteltaisiin Ukrainan lippujen värisiä kylttejä alussa.

Tässähän tää ydinpointti tulikin. Mistä hyvästä Jokerit tässä ylistystä ansaitsee? Joo, valitsivat kovan paineen ohjaamina sen hyvän vaihtoehdon, ei se niistä mitään sankareita kuitenkaan tee.
 

Nade

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
860
Sisääntulon välkkyvä strobovalo on vaihtunut hieman maltillisempaan, joten ei ota niin pahasti silmiinkään enää. Lisäks nyt tulee kuutiolle Thunderstruckin aikana teksti "ILVES", jota en ainakaan aikaisemmissa peleissä ole huomannut. Joten omaan silmään homma on mennyt parempaan suuntaan.
 

Hattutemppu

Luottopelaaja
Viestejä
2 148
Omasta mielestä pelaajien sisääntulo oli ennen parempi, kun kaikki laidat välkky vihreänä pitemmän aikaa. Ilves teksti tullut kanssa siihen thunderstruckin kohtiin aika näkyvästi.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 585
Totuus tulee HIFK-fanin suusta:

"Harvoin käyn vieraisiin pöytiin huutelemassa, mutta nyt on pakko. Tampereella viikonloppuna molemmat pelit nähneenä täytyy sanoa, että oli kyllä ottelutapahtumalla eroa kuin yöllä ja päivällä. Tapparafaneista ei ääntä lähtenyt yhtään, toisin kuin Ilveksen kannattajilta oli hienoa yhtäjaksoista paukutusta. Muutoinkin musiikkimaailma ja koko tapahtuma olivat meikäläisen mieleen huomattavasti Ilveksellä parempia, siitäkin huolimatta ettei ottelussa enää ollut massiivista omien taustajoukkoa paikalla. Jopa jääkiekkoa seuraamaton vaimonikin tämän huomasi paikanpäällä. Itse hallihan oli hieno, mutta käytävät olivat yllättävän ahtaat. Turpaan oli paska ottaa, mutta kaikin puolin jäi touhusta hyvä maku. Toivottavasti päästään pleijareissa kohtaamaan, niin lupaan taas tulla vierailulle."
 

-ELVIS-

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
359
Viitaten "Tupsukorva35":n viestiin, laitan tähän myös tuon toisen näkökulman eiliseltä, joka löytyy myös Osasto41 -otsikon alta.


Pakko laittaa tänne muutaman HIFK -fanin kommentti erätauolta. Naureskelivat vain, että pelattiinko eilinen Tappara-Hifk samassa hallissa?? Oli tänään kuulemma kotijoukkueen päädyssä HULABALOO verrattuna eiliseen!!!

No, mehän tämän jo tiesimmekin. Kiitos kuitenkin taas kerran Osaston väelle…Hienosti vedetty!!
 

Nulikka

Guest
Pitäskö tuon anniskelukatsomon hintoja laskea? Joka pelissä maksimissaan puolillaan… tai siirtää yläparvelle edes jarruttamasta normaalia lippukauppaa. Kokonaan poistamista en missään nimessä halua, mutta nykyisellään homma ei tunnu toimivan.

Tonne kotipäätyyn Osaston taakse parvelle ja 15€ lippu. Sais Osasto hyvän tuen tästä katsomosta.
 

Liitteet

  • 5A2CCECA-A99D-4D92-899C-C16902226265.jpeg
    5A2CCECA-A99D-4D92-899C-C16902226265.jpeg
    172,6 KB · kertaa luettu: 139

Babbel

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
622
Ompas hiljasta lipunmyynnin suhteen illan otteluun.. Tolla määrällä tuskin päästään edes 4000

Olisin odottanut, kun Marko sisään, että se olisi muun hypen lisäksi aiheuttanut piikin lipunmyyntiin.
 
Ylös