Marko Anttila

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 413
Aamulehden reportterilta mielestäni erittäin hyvin tiivistetty:

 

Lerppu

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
956
Toiveissa on että Marko pelaa Ilveksessä samanlaista roolia mitä Jokereissa ja maajoukkueessa. Ykköskentän snaipperiksi Möröstä ei ole vaikka palaakin kuninkaan statuksella kotiin.

Hullut on ajat niin maailmalla kun jääkiekko joukkueiden kilpavarusteluissa. Omassa roolissaan Anttila on 10/10 hankinta.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 719
Tämä oli se hankinta mitä Ilves todellakin kaipasi. Kuten Aamulehden toimittajan twiitti sanoi. Ei tarvitse paljon miettiä että onko kentällä silloin kun peliä on jäljellä kaksi minuuttia, tilanne 4-3 johto ja omanpään aloitus. Tämä mies osaa voittaa.
 

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
3 595
Anttilan aloitellessa Liiga -uraansa tuo hieman hontelo, "liian pitkä" hahmo sai hätäisemmät jo tuumailemaan, tuleeko tuosta oikein pelimiestä. Lähdöt eivät ehkä olleet rajähtäviä ja rannelaukaukset singahtelivat aika laajalla hajonnalla.

Mutta sittemminhän mies on osoittanut epäilijöille, miten asiat oikein on! Raaka pelimies tosiaankin ja vedotkin napsahtavat usein kohdalleen ja juuri oikeaan aikaan!

Erinomainen vahvistus kevään koitoksiin! Tervetuloa vaan - 12 !
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 413
Siä se mörkö painaa jo treeneissä, Ilveksen ig-stoorissa klippiä! Varmaan myöhemmin tänään odotettavissa jonkinlaista haastattelua ihan videon muodossa :)
 
Ylös