TI 8.2.2022 | Jukurit - Ilves

Robert ja Nollakulma

Luottopelaaja
Viestejä
5 730
Kossi olisi voinut olla Nymannin tilalla. No kaippa siellä pelin aikana niitä muutellaan.

Ei todellakaan. Nymanilla on sentään pelissään ajatusta ja itseluottamusta siinä, missä Kos on enemmänkin selviytymässä. Nymanin luistelussa on luonnollisesti vielä paljon kehitettävää, mutta sitä ylikorostetaan tässä tapauksessa aivan liikaa.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 399
Nymanilla on sentään pelissään ajatusta ja itseluottamusta siinä, missä Kos on enemmänkin selviytymässä.

Mielenkiintoista. Omaan silmään näyttänyt siltä, että näistä kahdesta juurikin Nyman on se joka on selviytymässä.
 

Robert ja Nollakulma

Luottopelaaja
Viestejä
5 730
Mielenkiintoista. Omaan silmään näyttänyt siltä, että näistä kahdesta juurikin Nyman on se joka on selviytymässä.

Voi hyvinkin johtua Nymanin "persoonallisesta" luistelusta, mikä ei ole niin huonoa miltä se näyttää. Nyman on omaan silmään enemmän hyödyksi ja näkisin valmennuksen peluutuksen tukevan tätä ajatusta.
 

Korhone

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
952
Mielenkiintoista. Omaan silmään näyttänyt siltä, että näistä kahdesta juurikin Nyman on se joka on selviytymässä.
Molemmat siellä selviytymässä on, mutta Nyman näistä se joka on vaarallisempi jos sattuu niin hullusti käymään että maalipaikalle pääsee.
 

Robert ja Nollakulma

Luottopelaaja
Viestejä
5 730
Toisessa erässä Nyman loi toisessa erässä huipputontin Lancasterille. Erittäin vahva suojaus Nymanilta, joka ajoi kohti maalia oikealta ja käänsi yhdellä kädellä (rystypuolelta) keskustaan kakkossektoriin Lesille, jonka kuti painui taivaisiin melko vapaasta paikasta. Kolmannessa erässä Nymanin vahva vääntäminen kulmassa johti Ainalin jäähyyn.

Jep vaikka Nymanin luistelu ei ole ehkä niin sulavan näköistä kuin Kossilla, niin sen laadussa ei ole juurikaan eroa. Nyman myös uskaltaa pitää kiekkoa ja pystyy suojaamaan sitä, jolloin käännöksien ei tarvitse olla niin jyrkkiä.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 664
Tänään tulee muuten YV osumia!
Suomi - Sebok - Baptiste - Saarela - Lancaster
Pidetään homma yksinkertaisena ja laukauksia Bapille/Saarelalle/Lancasterille
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 764
Niin ja pitää muistaa, että aina on ollut kausiflunssia ja ripuleitakin, jotka ovat rankoneet rosteria. Rosteri on koko kauden ollut 1-2 laituria vajaa, ei tässä mitään yllättävää ole.. isompi yllätys on se, miten hyvin ollaan pidetty pelaajat kunnossa.
Sepä se kun rosteri on ollut tuon ”vajaa” ilman poissaolojakin.
Jos olisikin tuo kauden ”puuttuneet” 1-2 pelaajaa olisi huomattavasti helpompi tilanne.
Niin kauan kun joudutaan peluuttaan hyökkäyksessä pakkia, tilanne on huono.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 098
A) Pakeille ei ole peluuttajaa, joten 6 pakkia on huomattavasti yksinkertaisempi.

B) Pullilla on hyökkääjänäkin enemmän annettavaa, mitä Kossilla.
Tätä itsekkin pohdin.. tasakolme pakkiparia, toivottavasti vältytään vääriltä vaihdoilta. Selkeäähän tuo toisaalta on.. kun tietty kaveri hyppää vaihtoon tulee sovitusti toinen tilalle.
Mietin myös sitä, että jos löytyy kokenut pelaaja, jolla vammaa, niin kyllähän hän voisi stuntata valmennuksessa. Jos ei muuten, niin ihan tsempparina ja ehkä havainnoimassa jotain asioita. Niko Peltola ?
 

Eetu Fucking Mäkiniemi

Luottopelaaja
Viestejä
5 270
Viime pelissä kakkosketju astui esiin niinkuin toivottiin ja pelasi pisteitä meille. Maalivahtipeliä väheksymättä.
Näiden onnisuminen ihan pakollista tänäänkin jos mielitään pojoja saada.

Alku järkytyksen jälkeen, ei tuo ykkönen nyt ihan toivoton olekkaan. Siellä jokainen hyvänä hetkenä pystyy itse laittamaan omalla suorittamisella laatan reppuun. Jos ei huomioida Päkkilän hieman alavireistä kautta, eikä Saarelan saikkua alla. Toivottavasti putki liikkuu, kyllä ne yhden värkkää miksei kaksikin.

Jos nyt oli ihan ihan pakko niin parempi tää ralli ja vemppailu tässä kohtaa silti on kuin 20 pelin päästä.

Tää peli lähdetään voittamaan näillä ukoilla, itseluottamus tappiin ja rohkeita ratkaisuja kentällä. Tulosvetoon silti 5-5.
 

Blackwolf

Luottopelaaja
Viestejä
3 687
Tasainen peli tiedossa, harmittavasti Konna ja Myrrä tippuneet pois. Toivottavasti molemmat selviävät ensi viikoksi mukaan.

Puolustuksessa Ilveksellä on valtava etu, ja kolmen ensimmäisen ketjun osalta ei suuremmin olla jäljessä. Kova taistelu niin pisteitä tulee mukana!
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 764
Tuo ykkönen on nyt sellaisessa muodossa että nyt pitää homma pitää simppelinä, paineistaa ja avata/kääntää hyökkäyksiin nopeasti.
 

no mut hei tykitellään

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
423
Toi Jukurien rosteri on ihan täynnä kukavittua ja en yhtään ymmärrä miten ne voi olla sarjataulukossa noin korkealla. OJ vissiin sitten kuitenkin aika hyvä koutsi! Mutta kyllähän Ilveksen pitäisi tuoda vähintään 2 pistettä tänään Tampereelle.
 

17

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
811
Näkyy avainpelaajien puuttuminen. Pakit alkaa oleen väsyneitä myös. YV edelleen ihan paskaa. Oltiin aika aseettomia hyvin vajaalla rosterilla. Pari pomppua niin olis ollut vähintään tasan. Ei muutakun nopee nollaus ja lisää paskaa housuun! Toivotaan että ukkoo pääsis nopeeta ja pienillä vaivoilla lasaretista.
 

vivalavili

Luottopelaaja
Viestejä
1 374
No siihen se putki päättyi. Ei tästä pelistä voi edes oikein muuta sanoa kuin, että ei se peli oikein toimi jos tärkeitä äijiä puuttuu roppakaupalla niin penkiltä kuin penkin takaa. Mäntykivi, Kontiola ja Myrrä takaisin mahdollisimman nopeasti ja jokunen vahvistus vielä lisää sisään ja tässä on mahdollista vielä rikkoa tuo '89 -vuoden ennätys viimeisessä 17 pelissä.
 

KissaKala_

Luottopelaaja
Viestejä
3 868
Kaikki putket katkee joskus. Ei sinänsä harmita hävitä Jukureille, ainakin omat symppikset menee sinne tällä hetkellä. Lähinnä vituttaa, miten haluttomalla esityksellä kaaduttiin.. Noh uuteen nousuun ja viikonloppuna olis pari isoo peliä tarjolla, nyt porukkaa areenalle!
 

Bure10

Guest
Kova oli vastustaja tänään, kuten olettaa sopi. Kovan paineen alla etenkin pelin avaamisessa valtavia ongelmia ja tämä henkilöityi aika hyvin vastustajan puolelta Jormakkaan, joka teki todella ison määrän riistoja meidän puolustusalueella ja loi hyvän kasan avopaikkoja.

Ihan ansaitusti nolla pistettä tästä pelistä. Ei hirveästi palaa ollut, vaikka mitenkään täysin jyrän allakaan ei oltu.
 
Ylös