Tulosveikkaus ja otteluseuranta Ilves - Ässät 7.1.2022

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
19 082
Päkkilän 1vs1 hyökkäys kuvastaa nelosketjun pelaamista tänään. Yllättävän kujalla on tuo ketju. Ei ole tullut tasonnostoa Päkkilälle ja Nallille vielä tälle kaudelle. Ikonen on ollut ketjun selvästi paras lenkki tänään. Toivottavasti Joona on pian pelikuntoinen.

Blackwolf

Luottopelaaja
Viestejä
3 687
Erän lopussa Ässien ylivoiman jälkeen peli vähän hajosi. Muuten Ilves oli erässä parempi. Nelosketju tarvitsisi kierrätystä, kummasti katsomossa käynti kasvattaa.

Dominaattori

Viestejä
4 230
Ilves todella paljon parempi. Ässien molemmat maalit tulleet omista sekoiluista. Langhamerilta ei paras peli, mutta en varsinaisesti kaveria lähtisi maaleista syyttämäänkään. Oli kuitenkin kauan poissa ja vielä menee aikaa, että on parhaimmillaan.

Lerppu

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
956
Ilves pelaa paikoitellen todella laadukkaasti. Välillä se tylyys saattaa unohtua ja tässä on vähän samanlaiset merkit ilmassa kun Kärppiä vastaan. Nyt ollaan pelailtu 2 erää vähän lasketellen 4-2 johtoasemaan. Pitäisi olla vielä tyly 20 min

ipa1970

Viestejä
8 771
Vaikka neljä on tehty niin kahdeksan pitäisi olla taululla.
Hukataan luvattoman paljon ”varmoja” maalipaikkoja.

Zerofan

Viestejä
2 955
Rumasti Heimosalmi lensi laitaan muttei onneksi loukkaantunut.
Nallilla ei oikein kulje, tulisikohan huomiseksi Korhonen, Nyman tai Hakala tilalle tai ainakin 13. hyökkääjäksi?