Balázs Sebők

Lynx

Uusi Ilves since 2017
Viestejä
991
Äärettömän hyvä pelaaja.

Mitä häh? Ääretön tarkoittaa yli kaiken käsityskyvyn. Onko tässä kyse äärettömän käsittämättömästä liioittelusta? Sebök on peleissä ollut lähinnä äärimmäisen epätasainen; muutama napakymppi peli, valtaosa harmaata massaa ja toisessa "ääripäässä" sitten näitä nolouden partaalla olevia sumenemisia.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
14 073
Varmaan kannattas tehdä se vaihtokauppa sitten, jos Balu ei kerran mahdu pelaavaan kokoonpanoon. En kyllä silti ymmärrä, että miksi ei. Yhden pelin tyräkö johti hyllyttämiseen?
 

Ilvua

Luottopelaaja
Viestejä
1 410
Tuskin nyt yhden räikeän harhasyötön takia joutuu monta peliä huilaamaan. Ja sellaisia ”merkkausvirheitä” sattuu jokapelissä eri pelaajille.
Jostain kokonaisvaltaisemmasta pitää olla kyse, jossei mitään loukkia ole.

Kyllä pitäisi ehdottomasti antaa näytönpaikkaa… vaikka aika tiivis ja tasainen tuo Ilveksen hyökkääjäosasto onkin
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 400
Varmaan kannattas tehdä se vaihtokauppa sitten, jos Balu ei kerran mahdu pelaavaan kokoonpanoon. En kyllä silti ymmärrä, että miksi ei. Yhden pelin tyräkö johti hyllyttämiseen?

Mikä olisi realistinen vaihtokauppa/kumppani? Sentteriä kaipaa toki, jos toinenkin, mutta kuivilta markkinoilta pitäisi tulla Ilveksellekin jotain käyttökelpoista.

Eiköhän Sebök ole vielä kauden alun loukkaantumisen jäljiltä kirimässä muita kiinni. Luotan tämän tasonnostoon.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
14 073
Siis itsekin olen sitä mieltä, että Balu on kovaa valuuttaa kevään ratkaisupeleissä. En missään tapauksessa tekisi vaihtokauppaa, ellei kyseessä olisi sitten Arttu Ruotsalainen ;D
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 764
Spårt joutui viime pelissä peluuttaan kakkosen sentterinä kerästä.
Siitä taikuri ite laittaan konnan yv passit verkkoon.
 

KURITTAJA

Luottopelaaja
Viestejä
1 629
Spårt joutui viime pelissä peluuttaan kakkosen sentterinä kerästä.
Siitä taikuri ite laittaan konnan yv passit verkkoon.
Veikkaan että jos Keränen tuosta lähtisi niin varmaankin ulkomaat kutsuisivat tai sitten tuo huhuttu Bertrand<->Keränen vaihtokauppa.
 

Robert ja Nollakulma

Luottopelaaja
Viestejä
5 730
Koko kausi +1, mutta viiden viimeisen matsin saldo on ´-7. Tuo kun yhdistetään marraskuun alusta asti vähentyneeseen vastuuseen, niin epäilen tyytymättömyyden kohdistuvan etenkin heikkoon oman pään suorittamiseen.
 

Mobutu Sese Seko

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
723
Väitänpä, että Ilveksen toinen maali Kärppiä vastaan olisi jäänyt syntymättä sillä sentteripelaamisella, jota Sebök on pääosin esittänyt tällä kaudella. Virtanen-Mieho-Baptiste ketjun tiivis hyökkäysalueelta alkanut puolustaminen yhdistettynä keskialueeseen tyrehdytti monta Kärppien hyökkäyksiinlähtöä pelkästään tuon vaihdon aikana. Lopulta kruunu tuli Baptisten maalin muodossa. Valmentajille tuollainen pelaaminen on parasta mahdollista pornoa. Jos heille tulee ongelmia erektion kanssa, he katselevat tuollaista pelaamista.

Sebökillä tulee tuon suhteen todella paljon ongelmia, että miten tunnistaa tilanteita, milloin lähteä karvaamaan aktiivisemmin ja milloin vetäydytään rauhallisemmin. Noi Sebökin päätypelaamiset on myös johtanut sellaisiinkin maaleihin, jotka ei näy Balun pistesarakkeessa, mutta paljon se on myös johtanut vastustajien vastahyökkäyksiin. On ollut vaihtovirhettä TPS:ää vastaan, merkkausvirhettä KooKoota vastaan, löysää oman alueen tekmistä Tapparaa vastaan Kärppiä unohtamatta. Laukaisutasapainokin suhteessa muihin senttereihin on pahasti pakkasella. Matias Myttysellä oli samoja omaan päähän johtavia ongelmia viime kaudella.

Mä en usko, että tässä mitenkään rankaistaan Balua vieläkin jostain yksittäisestä Oulun pelistä. Balun kannalta ongelmallista on se, että Ilveksen hyökkääjien tasapainoinen pelaaminen on parantunut jo viime viikosta alkaen, vaikka Hämeenlinnan pelin tulostaulua katsellessa ei niin uskoisi. Balulla on siis käytännössä 12 ongelmaa edessään tällä hetkellä. Erikoistilannevastuuhan on ollut äärimmäisen niukkaa läpi kauden. Kontiolan hyökkäyspelaamista voi haukkua niin paljon kuin sielu sietää ja varmasti euro/piste vertailussa hintalappu onkin korkeaa luokkaa. Nykykuntoa arvioidessa mielestäni siinä on kuitenkin vissi ero, että oletko lapanen molemmissa päissä kenttää vai vain toisessa.

Puolustelin Juuso Ikos huhua sillä, että 27-vuotias meriittejäkin omaava pelaaja ei ole parissa kuukaudesssa unohtanut, miten tätä lajia pelataan. Tämä koskee myös Balua. Välillä joku minimalistinenkin yksityiskohta voi kääntää lumipallon väärään suuntaan. Se voi olla myös jääkiekkoon liittymätön syy. Osaava UTJ ja valmennus osaa nähdä Elite Prospectsia pitemmälle sopimuksia rustailtaessa ja peliaikoja jakaessa. Pelaajan sitoutuminen on myös tärkeää. Balulla vaikutti maanantain haastattelussaan olevan terve suhtautuminen näihin viime aikojen vastoinkäymisiin ja siitä minä annan arvostusta. Hän on joukkuepelaaja, eikä mennyt selitysten taakse. Kävi loppukauden kanssa miten kävi, niin Balulla on niin paljon kuitenkin myös hyviä ominaisuuksia, että uraa SM-liigassa (tai muussa hyvässä sarjassa) on ihan varmasti edessäpäin. Sitä yksi heikompi ajanjakso tuskin vie pois, varsinkin kun taustalla ei ole mitään joukkuehenkeä rapauttavaa toimintaa. Toivottavasti Ilveskin saa oman osansa niistä hyvistä ominaisuuksista.
 
Viimeksi muokattu:

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 103
Jaa.. vai että sellaista olisi.. vaihto Mattilaan voisi toki käydä...
Itse katsoisin vielä... jos sitten ei ole " Grewet ", eli pelaaja itse tyytymätön rooliinsa.
Mites Käränen Sportista vaihdossa.. siellä ainakin olisi roolia tarjolla Balulle.
 

Aho26

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
800
Piti sitten tämäkin päivä nähdä, että kaveri joka on liigassa pärjännyt hienosti, ollut vuosia Kalpan kantavia voimia ja meidän kakkossentteriksi hankittu kaveri ei sitten mahdu pelaavaan kokoonpanoon. Jos loukkia ei ole, niin ei se itseluottamus poppareilla parane. Taitaa olla tässä uusi case "Antonen" - ihmetellään taas loppukausi, että miksi kaveri ei pääse pelaamaan. Jos unohdetaan Kärpät peli, niin ei Sebok nyt niin huono ole ollut ja nousujohteisesti pelannut. No, ei kai tässä muuhun pidä uskoa kuin että Jokke tietää.
 
Ylös