Osasto 41

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 768
Ymmärrätkö, että tekee Osasto mitä tahansa, se ei edistä kaiteiden tai muiden asioiden nopeutumista? Ei yhtään, ei edes pisaraa. Voitte kiukutella. Olisin itse toivonut, että olisitte tulleet istumaan ja kannustamaan siten miten säännöt sallivat. ”Tehdään se mitä on tehtävissä” slogan sopii elämässä moneen tilanteeseen. Ennemmin sitten olette ulkona hallista kuin seisomassa laittomasti tässä tilanteessa.

Mutta Jokatapauksessa olen kyllästynyt teihin muutamaan Osaston jäseneen täällä keskustelussa. Lopetan tähän ja tekisi mieli kertoa suora mielipide teistä, mikä tullut nytten. Twitterissä laulaa kommenteistani pilkkaa ja sama porukka perseilee muutenkin. Jos minulta kysyttäisiin voisinko ylpeydellä edustaa Osastoa tällä hetkellä, sanoisin en. Aivan sama sillä miten osaatte kannustaa, mutta käytös pilaa kaiken. Aivan kaiken.

Menen pukumiesten kerhoon tänää sekä jatkossa. Ylpeydellä.

Hattua nostan jokaiselle joka tänää halliin saapuu. Te olette niitä tosi kannattajia.

e: ei ole jokaiselle osaston jäsenelle tämä. Kohdistettu osaan henkilöistä. Tiedätte kyllä... jatkakaa muut jäsenet sillei, miten olette toimineet ennenkin! Arvostan.


Minä en kuulu osastoon eikä minun peleissä käynti ole kiinni siitä onko se paikalla vai ei. Eikä siitä mitä Blegifan siitä ajattelee. Eikä oikeastaan kenenkään mielipide kiinnosta minua mitenkään. Opin jo korpivaelluksen vuosina että teet niin tai näin, aina jonkun mielestä kannatat väärin. Eikä kaiteista tai seisomakatsomoist koska siirryin istumaan jo muutama vuosi sitten. Sano mielipiteesi oikeille ihmisille.
 

Penkinlämmittäjä22

Luottopelaaja
Viestejä
2 518
Tunnelma on parempi kuin eilen, mutta kyllä tähän Osastoa kaipaisin. Koko ajan tulee miettineeksi, millainen tunnelma voisi olla jos Osasto olisi paikalla.
 
  • Tykkää
Reactions: CTS

Henry78

Luottopelaaja
Viestejä
2 290
Osaston kannatuksesta on tullut iso osa ottelutapahtuman elämyksellisyyteen. Jotenkin itselleni ei aukene mitä tällä boikotilla nyt haetaan? Kyseessä kuitenkin erittäin suuri ja historiallinen viikonloppu tamperelaisessa jääkiekossa. Tämmöisissä boikoteissa ei ole kuin häviäjiä.

Itse peukutan suuresti Osaston puolesta mutta heidänkin pitäisi muistaa, että loppupeleissä jokaisen fanin läsnäolo varsinkin Areenan alkutaipaleella on äärettömän tärkeää!

Tänään näin, jatkossa toivottavasti toisin!
 

Jack Overdose

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
503
Voi ##### että voi ####ttaa Osaston mu###ujen takia. Paras mahdollinen tilaisuus näyttää koko Suomelle/maailmalle kuinka Tampereella ja Ilveksessä on yhteisövoimaa mutta nämä idioottit päättää kiukutella tällaisella hetkellä. Luulisi siellä olevan fiksujakin "johtohahmoja" jotka ymmärtäisi tämän. Joltain "kyyltä" tämän vielä ymmärtää, mutta ei kai siellä kaikki voi olla "yläasteen tasolle jääneitä k###päitä?
 

Blegifan

Luottopelaaja
Viestejä
2 486
Olen tätä moneen kertaan jo toitottanut, mutta sanotaan nyt vielä kerran: Ilveksen ottelutapahtuma ei ole mitään ilman Osastoa.
Ilvestä minä menen katsomaan. Noussut kunnolla keltainen osan osaston väestä päähän. Ilman penkillä istujia ei olisi Ilvestä. Ilves ei ole riippuvainen Osastosta vaan ylipäätään maksavista asiakkaista. Esim yritysasiakkaat ovat tärkeämpi osa kuin Osasto.
 

Penkinlämmittäjä22

Luottopelaaja
Viestejä
2 518
Ilvestä minä menen katsomaan. Noussut kunnolla keltainen osan osaston väestä päähän. Ilman penkillä istujia ei olisi Ilvestä. Ilves ei ole riippuvainen Osastosta vaan ylipäätään maksavista asiakkaista. Esim yritysasiakkaat ovat tärkeämpi osa kuin Osasto.
Okei? Puhuinkin ottelutapahtumasta. Ikinä ei ole ollut näin masentavaa paikanpäällä, ja nyt paikanpäällä on 13 000 IHMISTÄ. Jos pidät tästä, niin hyvä. Minä en yhtään. Varmasti kynnys jäädä kotiin peleistä on jatkossa paljon pienempi, jos tunnelma on tällaista.

E: vahingossa sanoin suurempi kynnys vaikka tarkoitin juuri päinvastaista :D En tiedä miten onnistuin.
 
Viimeksi muokattu:

AQ21

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
3 706
Okei? Puhuinkin ottelutapahtumasta. Ikinä ei ole ollut näin masentavaa paikanpäällä, ja nyt paikanpäällä on 13 000 IHMISTÄ. Jos pidät tästä, niin hyvä. Minä en yhtään. Varmasti kynnys jäädä kotiin peleistä on jatkossa paljon suurempi, jos tunnelma on tällaista.
Olisit käynyt eilen pelissä.
 
Ylös