Jääkiekon MM-kisat / Otteluseuranta

Status
Viestiketju on suljettu.

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 508
Tasaista on Venäjän ja Iso-Britannian välillä. 13 minuuttia pelattu ja 4-0 taululla.
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
7 022
Jos yhden erän perusteella haluaa jotakin sanoa, saattaa kovempia joukkueita vastaan olla laiturin paikka Ruotsalaiselle sopivampi.
 

jalkakynä

Luottopelaaja
Viestejä
1 916
Jukka Jalonen on virittänyt pelikirjansa iskuun. Myrrä ja Ojanen ottakaa oppia. Jenkit yhtä sekaisin kuin Ilves Lukkoa vastaan.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 508
No nyt on toisessa erässä pudonnut jenkkipoika kyydistä.

Näiden pohjois-amerikkalaisten veljien kisat tulevat jäämään lyhyeen.
 

#13

Luottopelaaja
Viestejä
3 024
Onko Ohtamaa pelannut aika huonosti, vai kuvittelenko vain? Maali toki paikkaa tilannetta..
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
7 022
Mikä eniten hämmästyttää maaotteluissa on se, kuinka paljon edellä Suomi on pääty- ja kulmapelissä kaikkia muita joukkueita. Valtavan edun antavat muut Leijonille tässä suhteessa. Toki esimerkiksi kanukit ja venäläiset ovat vahvoja kaksinkamppailuissa ja pysyvät hyvin kiekossa, mutta heidän pelamisensa on sellaista, että kukin hyökkääjä vuorollaan käy vääntämässä kiekosta ja suomalaisten on loppujen lopuksi melko helppoa ulosboksata heidät. Suomella taas tukitoimet ja kenttätasapaino ovat kunnossa. Se auttaa myös pakkeja siniviivan pitämisessä, kun vastustaja pakotetaan useimmiten purkamaan laitaa pitkin.
 

Lerppu

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
955
Miksi Suomi voittaa melkein jatkuvasti NHL pelaajia täynnä olevat MM kisajoukkueet?

Vastaus on Jukka Jalosen tinkimättömässä konseptissa valita oikeat pelaajat joka antaa mahdollisuuden voittaa heikommallakin materiaalilla paremmat joukkueet. Jalonen on vienyt pelaajavalintansa aivan äärimmilleen sillä kisajoukkueeseen ei ole asiaa pelaajalla joka tekee asiat kentällä 99% prosenttisesti. Sitoutumisen täytyy olla 110% ja valmius tinkimään omista eduista ja asettua epämukavuus alueelle yhteisen tavoitteen eteen.

Kehtaan jopa väittää että Jukka ei olisi ottanut Patrik Lainetta joukkueeseen jos olisi ollut mahdollisuus. Kuka tietää vaikka olisi halunnut, medialle voi tietysti kertoa ettei kiinnosta.

Koskelan pelaajahankinnoissa näkyy onneksi sama suuntaus. Joukkuepelistä varastajat jatkavat matkaansa ja tilalle on haettu voitontahtoisempia pelaajia ainakin raporttien ja historian perusteella.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 508
Uskaltaisin väittää, että Sveitsi on mitaleilla tänä vuonna.

Siinä missä moni suurmaa on normaalia kevyemmällä orkesterilla liikenteessä, niin Sveitsillä taitaa olla porukka, jolla ovat suunnilleen aina kisoissa. Ovat pistäneet aikaisempina vuosina tällä porukalla nimivahvemmatkin porukat tiukoille (mm. edellisissä kisoissa oli alle sekunnin päässä pistämässä finalisti Kanadan lauluun puolivälierissä). En pitäisi edes mestaruutta aivan mahdottomana.

Hyvältä näyttää joukkueen tekeminen.
 

Arzamas

Luottopelaaja
Viestejä
1 865
Tsekillä ollut yllättävästi suht heikkoa maalivahtipelaamista tähän asti

Hrubec pelaa omalla tasollaan, ja se ei riitä näissä karkeloissa. Olkoonkin että ei Tšekin tappioita voi maalivahdin piikkiin laittaa. Nähdyn perusteella ei tule myöskään Will kyllä Hrubecia haastamaan.
 
Viimeksi muokattu:

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
7 022
Piti välillä oikein tarkkailla, että onko Suomen joukkue tehnyt Ruotsalaisen kohdalla gretzkyt eli että pelaako toinen laitureista oman maalin edessä. Sen verran lähellä siniviivaa Ruotsalainen omalla alueella seilaa.

On muuten melkoinen ero Ruotsalaisen ja Kontiolan puolustusvalmiudessa; hyökkäyspäässä Ruotsalainen pelaa vähän väliä itsensä ulos, kun taas Kontiola pysyttelee koko ajan kiekon alapuolella.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 508
Hyvin vetää Kazakstanin veskari. Tähän malliin kun vetää läpi kisat, niin ei välttämättä tarvitse ensi kaudella Kazakstanin sarjassa pelata.

Ruotsi hävisi Tanskalle ja nyt joukkue on tappiolla Valko-Venäjälle. Näinkö länsinaapuri jää alkulohkoon. Putoamisvaaraahan näissä kisoissa ei taida olla.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 348
Jalonen viltitti ykkösen.
 

Puujalka

Luottopelaaja
Viestejä
2 897
Miten joku näkee Kontiolan suorituksissa erityisesti jotain hyvää, liigassa pelimies mutta noihin karkeloihin jalka alkaa painaa. Nelosketju ollut pirun hyvä, Innala myös esiintynyt hyvin. Hyökkääjien tarjonta aika outoa hyökkäyksiin lähdöissä, Ruohomaa erityisesti aika paljon lapojen takana tarjoamassa.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös