Liigan otteluseuranta (pl. Ilves)

LalaTa

Luottopelaaja
Viestejä
2 526
Pikkusen pisti tykyttämään otsasuonta se Bloodin näyttelemä jäähy, jossa ensin Blood veti Konnan poikkarilla pää edellä laitaan tuomarin edessä josta ei mitään jäähynarvoista nähty. Siitä Konna hermostui ja veti poikkarilla Bloodia käsivarteen, Blood ei ensin reagoinut mitenkään mutta näki sitten tuomarin vieressä ja alkoi parkumaan tuomarin suuntaan ja pitelemään kättään kuin se olisi mennyt poikki. Ja jäähyhän siitä tuli Konnalle, jonka aikana tappara teki maalin. Mutta Konna päätti paikata ja teki sitten väkisin omalla ylivoimavuorollaan tasoitusmaalin. Kyllä maistui ja taisi maistua Konnallekkin.
 

Bobcat

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
472
Veripenaa en arvosta, mutta tuossa taistossa ei tainnut tuomarille jäänyt vaihtoehtoa kostoiskun kohdalla, etenkin kun Konnan mailakin katkesi siihen poikkariin. Monesti on kyllä jäähy tullut jo siitä veripenan antamasta tuuppaisusta...
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 204
Aivan sukka ollut Lukko tähän mennessä Lahdessa.


Peli puolivälissä eikä yhtään edes etäisesti vaarallista paikkaa, eikä vetoja ykkös tai edes kakkossektoreista.
 

ifor74

Luottopelaaja
Viestejä
3 530
Nää runkosarjan viimeiset pelit on aina asenteesta suuresti kiinni, toiset rupee jo säästeleen playoffeihin ja toiset vielä pelaavat verenmaku suussa.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 204
Hifki hiipii lähemmäs piikkipaikkaa jos Lukko häviää.

Joo, pisteiksi muutettuna HIFK on kolmen pinnan päässä.

Siitä kun menee vielä ohitse niin menee vähän kyseenalaisiksi nämä monien toiveet, että jos playoffeja ei pystytä pelaamaan, niin Lukolle myönnettäisiin mestaruus silti, koska ovat kuulemma kaksi kautta Liigaa "dominoineet" ja sen vuoksi mestaruuden ansainneet. Viime kaudellahan runkosarjan voitti Kärpät, eikä suinkaan Lukko.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 942
Kalpa nousee. Tänään ottavat 3 pistettä ja ensi viikollakin on helppo ohjelma. Näyttäisi vähän siltä, että pudotaan ulos Top kutosesta.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 942
Kookoollakin on helppo loppuohjelma. Kyllähän tämä siltä näyttää, että ollaan korkeintaan sijalla 7. kun päästään takaisin kehiin.
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 325
Rauman pelistä:

Tapparan nelosketju pelaa aika hyvin. Suuri osa on minulle tuntemattomia suuruuksia Rauhalaa lukuunottamatta, mutta energiaa riittää.
 

mindfcuk

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
580
Onneksi Lukko laittoi Setäsen maaliin Ilvestä vastaan. Onhan tuo Lehtinen vain hyvä.

Statistiikan mukaan Tappara päässyt paljon parempiin maalipaikkoihin. Mikähän Lukolla nyt?
 

Simultaanieläin

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
539
Tälleen kun katselee muiden pelejä ilman värilaseja, niin kyllähän varsinkin Lukkoon verrattuna meidän hyökkääjiltä vääntövoimaa laitakamppailluissa puuttuu. Sikäli mikäli huhuja toteutuu, niin ensi kauden hankintalinja on ymmärrettävä.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 348
Lukko johtoon
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 348
2-0 Lukko tyhjiin.
 
Ylös