Myrrälle kenkää

Status
Viestiketju on suljettu.

LuikuriTattinen

Luottopelaaja
Viestejä
3 352
Sanoitko tämän vakavissasi?

Ilveksen valmennuksessa on tällä hetkellä isoja haasteita, mutta Karri Kivi olisi minkäänlainen askel parempaan suuntaan.
Toisi hän pelitavan ja ei enään naamat kyllästyttäisi, että paremmin olisi taatusti mennyt.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
14 073
No, en jaksa uskoa että yhden säkällä tulleen voiton ansiosta Jokke on yht'äkkiä kuningas. Edelleen se pelitapaguru tarvitaan.
 

LuikuriTattinen

Luottopelaaja
Viestejä
3 352
Ei ole mitään perustetta erottaa Myrrää, elleivät Jalo ja Koskela lähde samalla oven avauksella.
Kukas Jalon ja Koskelan erottaisi, siis kenellä valtuudet?

Ilves oli 1.ja 2. erien alussa sen verran Tapparaa parempi, että saivat Tapparan koomailusta tehtyä maalit, PAPP oli Ilveksellä miehekästä, ehkä tarvitsisi vielä enemmän nöyryyttä tuohon, mutta muuten ok.

Huomenna onkin juuri oikeanlainen mittari tulossa vastaan, nähdään missä mennään.

Mutta mikä on Ilveksen pelitapa ja miksi sitä ei osata noudattaa?

Tuossa asiassa Myrrä on jopa huonompi, mitä Kivi.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 768
Ilveksen pelitapa toimii lähinnä silloin kun saadaan onnistumisia esim. hyvä kiekonriisto, syötöt napsuu lapoihin, oikein ajoitettu hyökkäys ja se taas ruokkii pelitunnetta ja nostaa itseluottamusta. Harmillista on vain se, että se pelitunteen saaminen kohdilleen onnistuu liian harvoin. Kun ei, pelistä tulee puskemista ja kyräilyä. Rutiinin ja pelitavan pitäisi olla niin varma että maalipaikkoja syntyy ja peliä pystytään viemään silloinkin kun ei ole niin hirveen kivaa vaan pelaaminen tuntuu lähinnä työltä.
 

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
3 595
Jos Raipe, niin sitten Myrrä muuhun rooliin. Tapola on ilmeikkäämpi valmentaja, mutta ei sittenkään niin paljon parempi kuin on ehkä ajateltu. Perustason ukkeleilla ei hänkään tunnu kummoistakaan tulosta tekevän.

Kiinnittämällä joukkueeseen useampia taitavia pelaajia, ei valmentajalla liene niin suurta merkitystä. Varmaankin lähinnä hengen nostattajana tulee parhaiten esille. Tältäkin osin Raipe olisi täsmähankinta. Mutta saattaa olla, että Tappara tai joku muu seura ehtii ennen.
 

Aho26

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
800
Onneks maalivahti peli tuntuu toimivan,muuten ei oikeen lähe.Heikompi maalivahti niin

Elä saatana muuta viserräo_O
Jaahas, nyt jo maalivahditkin kelpaa. Hehän olivat suurin syy jokunen kierros sitten Ilveksen menestymättömyydellle. Onko Julli Jokke edelleen kengitettävä jos Lukkoa painetaan huomenna kuokkaan?
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös