PE 19.3.21 | Tappara - Ilves

Henry78

Luottopelaaja
Viestejä
2 290
Meskasen ja Myttysen rajaton luotto?? Näköjään Myrrä haluaa pitää omat suosikkinsa tyytyväisinä esityksistä piittaamatta..toinen osaa laukoa ja toinen aloittaa. Ja sehän riittää vallan mainiosti.

Antonen osunut hyvin naapuria vastaan, josko tänäänkin vaikka peliaikaa ei paljoa olekaan tiedossa. Kovin on negatiivista omakin kirjoittelu mutta kun niitä positiivisia asioita ei oikein etsimälläkään nyt löydä..
 
  • Tykkää
Reactions: CTS

Prophet

Luottopelaaja
Viestejä
2 817
Tapparan kolmonen on sen luokan traktoriketju, että tuon kanssa saattaa Peltomäki ja pari muuta olla melkoisessa kusessa.
 

hartsa41

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
677
Onneksi kiveen hakatut tutkaparit on yhdessä. YV:lläkin varmaan nähdään totutut kuviot, Myttynen passailee, Salmela hakkaa kiekkoa laidasta läpi.
Joo, pikku ero kun muistelee kuka alkukaudesta paukutteli siitä Myden paikalta maaleja.. Nyt ei oo pelkoo että paukuttelis
 

#13

Luottopelaaja
Viestejä
3 024
Yv on vaaran paikka, lätty neliöön, josta joku tuppura sen ottaa ja viuhahtaa salmelasta ohi maalintekoon.
 

-mesag

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
954
Olisin halunnut nähdä seuraavat ketjut:

Suomi - Lepaus - Rockwood

Meskanen ollut heikko tasaviisikoin, ja Rockwood näytti olevan hyvä kulmaväännöissä, ja pelisilmä riittävä. Lepaus pääsisi ns elementtiinsä, kun ei tarvitsisi rouhia kulmissa, tämän pelisilmä kun on selkeästi parempi kuin Meskasen, niin osaa hakea hyvin paikkaa.

Maccelli - JonIkonen - Järventie

Ikonen on diesel, mutta pelisilmä kuitenkin Väyrystä parempi, ja laukauksen pitäisi olla hyvä. Maccelilla olisi kaksi ruokittavaa, toki puolustussuuntaan ehkä vähän katastrofaalinen, mutta ongelmat olleet hyökkäyspäähän.

JooIkonen - Myttynen - Meskanen

Myttysen liike on huonoa, mutta laiturit korvaisivat tätä, pelisilmä on kuitenkin hyvä, ja molemmilta laidoilta löytyisi laukaisukykyä. Meskasen ei tarvitsisi pelata ns kärkipakkeja vastaan (koska Suomea katsotaan varmasti tarkasti peluutuksessa), niin voisi helpommin päästä paikoille.

Nalli - Väyrynen - Päkkilä
Kolme hyvää luistelijaa, joista jokainen pystyy painamaan maalin silloin tällöin. Luotettava myös omaan päähän.

Niin paljon kuin pidänkin Väyrysestä, ei tämän pelillinen taso oikein riitä nuorisokaksikon väliin. Ei riitä myöskään JonIkosen tämänhetkinen taso, mutta näkisin JonIkosella huimasti korkeamman potentiaalin ja selkeästi paremman pelisilmän paremmaksi vaihtoehdoksi.
 

Jakpot

Luottopelaaja
Viestejä
5 391
Ikonen ja Myttynen dominoi keskellä. Jee.

Viitsiiköhän edes aloittaa katselemaan peliä. Tapparan puolustus ei näytä kaksiselta tänään. Mahdollisuudet on kahteen maaliin, jos Maccelli ja Suomi ovat normaalissa iskussa.
 

mindfcuk

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
580
Viimeksi ollut 4.3 kerroin oli pakko napata isolla summalla, mutta 2.8 on sekin hyvä kerroin. Tuli betsattua taas. Kyllä noiden pitäisi hyvin lähelle tasan olla.

Tapparalla on peli vielä enemmän hukassa ja Ilves vain syttyy näihin peleihin onneksi huomattavasti enemmän. Jo pitkän aikaa paljon huonommillakin joukkueilla on tuotettu Tapparalle vaikeuksia. Sen lisäksi naapurilla on kyllä tällä hetkellä heikompi rosteri, siitä ei pääse mihinkään.
 

Serve

Luottopelaaja
Viestejä
2 073
Muuttuuko ääni kellossa jos vkl tulee 6p?

Kuuteen pisteeseen pitäisi olla hyvät mahkut, Tapparalta puuttuu kolme pakkia ja Kuusela. Rosterit on muutenkin tasavertaiset.

Lukon peli sakkaa tällä hetkellä, vaikka niin sakkaa kyllä Ilvekselläkin, niin nyt on oikea aika kohdata Lukko.

Viikonlopusta olisi otetteva 4-6 pistettä
 

Blackwolf

Luottopelaaja
Viestejä
3 686
Myrrä masentaa kyllä ketjuvalinnoilla viimeisenkin kipinän omasta innosta kauden seuraamiseen. Pitäisi vaan jättää nää Rockwoodit hankkimatta, jos ei ole ajatuksen puolikastakaan hyödyntää. Olisivat vaan Korhosta peluuttaneet.
Myttynen ja Ikonen keskellä- Viikonloppu ja silti vituttaa.

Vähemmän yllättäen ei myöskään sairastuvalta apuja löytynyt.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 894
Kuuteen pisteeseen pitäisi olla hyvät mahkut, Tapparalta puuttuu kolme pakkia ja Kuusela. Rosterit on muutenkin tasavertaiset.

Lukon peli sakkaa tällä hetkellä, vaikka niin sakkaa kyllä Ilvekselläkin, niin nyt on oikea aika kohdata Lukko.

Viikonlopusta olisi otetteva 4-6 pistettä

Jep. Otti päähän silloin alkutalvesta, kun niitä Lukko-pelejä siirrettiin. Olisi ollut hieno kohdata änärimiehillä. Sen jälkeen otettiin pari kertaa turpaan ihan heittämällä, mutta nyt on taas mahdollisuuksia, kun vastustajan headcoachin koronan myötä Lukon ote on sakannut. Täydet mahdollisuudet ottaa voitto molemmista viikonlopun peleistä.
 
Ylös