Tulosveikkaus ja otteluseuranta | Ilves - TPS, 13.3.2021

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 717
Milläs tässä pelissä voitosta pelaat kun yhtään vaarallista maalipaikkaa ei saada luotua. Ei edes 6 minuutin ylivoimalla. Pahasti haisee ohipeli nyt.

Urho Kaleva Kekkonen

Viestejä
1 736
Kun erot ovat pieniä niin itseluottamuksen taso ratkaisee. Seuraavan maalin tekijä on aika vahvoilla tässä pelissä. Ipan jätkät eivät nyt uskalla pysyä kiekossa (varsinkin yv) ja kun kaveri onnistuu rikkomaan niin se vähäinenkin itseluottamus karisee.

Lerppu

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
955
Hyökkääjistö on Suomea ja Maccellia lukuunottamatta täysin kädetön ja pelinluku/ tilanteiden tunnistaminen lähellä nollaa. Ei mikään ihme ettei saada edes laukauksia vastustajan maalille

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 937
Todella heikkotasoinen erä. 4. peli viikkoon on liikaa.

Mun mielestä yllättävänkin hyvä erä tässä peliruuhkassa, jossa kummatkin joukkueet on. Tps on sarjan parhaita joukkueita, joten ei voi edes odottaa mitään ylimarssia. Pienet asiat ratkaisee. Eikä pienimpänä ole toi meidän paska YV. Kova YV jengi olisi painanut noista jo 2-0, nyt ollaan maali perässä.

Toivottavasti nyt ei taas pelata surkeaa kakkoserää vaan jänne kestäisi.

Toutain

Viestejä
6 860
Tepsi on huono, mutta Ipa on niin surkea että tiukkaa tekisi Mestiksen kärkijengiäkään vastaan.

No tepsistä vaikea sanoa mitään, kun pelaavat 6/20min av:lla. Se luonnollisesti sotkee aika paljon.

Karmea erä Ilvekseltä, hyh.

Prophet

Viestejä
2 817
Hienosti jäi kaksi Tepsin pelaajaa tilanteen ulkopuolelle, mutta koska pystyyn oltiin jälleen menossa sellaisella vimmalla, että kiekko jäi matkasta, niin kohta nämä tilanteen ulkopuolelle jääneet Tepsin pelaajat olivatkin maalinteossa.

Ei viitsi pilata lauantai-iltaa enempää, joten katsellaan syssymmällä.

Teme-74

Viestejä
4 384
80 luvun ylivoima pelillä saatiin aikaseks kuudessa minuutissa kaksi laukausta, jotka nekin viimeisen 30 sekunnin aikana?
Nyt kannattas kattoo vaikka porkkanoitten ylivoimaa, missä kiekon saatua hyökkäys alueelle syötetään muutama nopea syöttö, jolla pakotetaan vastustajan puolustus paikalleen.

Cigaro

Viestejä
2 275
Maccen yksilösuorituksen tai jonkun Nallin läpiajon varassa tämän pelin maalit ovat. Organisoituja hyökkäyksiä ei saada yhtään. Pusketaan yhdelle neljää vastaan tai muuten reilusti alivoimaisena hyökkäysalueelle ja menetetään kiekko heti.

Samhay

Rivipelaaja
Viestejä
61
Täytyy sanoo että mun mielestä toi oli enemmänkin sen tepsin pelaajan hyvyyttä kun Mäkkärin huonoutta. Kahdella nollaa vastaan tilanne maalin edessä ja Iskhakov naamio vedon syötöks ihan loppuun asti tosi hyvin ja vetokin oli ihan kelvollinen puikkoihin. Jos tossa Mäkiniemi olis tullu ottaan sen vedon ja oliskin syöttäny niin täällä olis ulistu kuinka se ylipelaa kun Kestner laittaa tyhjiin.