Huhuketju 2.0

Status
Viestiketju on suljettu.

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 636
Kyllä julkistukset tulee ennen 16:sta, se oli tässä, nyyh.
Voihan se vielä illemmastakin tulla, miksei. Kuullostaa silti ihan Esson baarista kuullulle huhulle.
 

Blackwolf

Luottopelaaja
Viestejä
3 689
Blegifani on ollut kyllä tosiaan aikalailla aina hajulla, jos nyt tänään ei tipahda uutista, niin eiköhän viimeistään huomenna
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
19 164
Blegi hei tuus nyt kertoo mikä on homman nimi. F5 meni paskaksi jo monta tuntia sitten. Puhelimen akku menee seuraavaksi.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 816
Eikös tuo ole käytäntö että sopimuksen saa julkaista vasta kun edellinen seura on siirtänyt pelaajaoikeudet seuralle. No tulee uutisia jos on tullakseen. Mihinkäs tässä kiire kun ei ole pelejäkään.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 475

Blegifan

Luottopelaaja
Viestejä
2 486
Pahoittelut kaikille joiden F5 mennyt rikki :) Vielä en antaudu bussin alle vapaaehtoisesti.

On Ilves ennenkin ilmoittanut sopimuksista illemmalla. Toki kuten @Rouhija sanoi niin pariin otteeseen päivällä viivästynyt julkaisut. Asiat tiedostamisesta voi monestakin syystä viivästyä ja toivottavasti tällä kertaa ei veny huomiselle, jotta foorumin jäsenillä säilyisivät akut ja F5 napit tallella. Lähde keneltä sain asiasta kuulla ei vastaa tiedottamisesta ja häneltä kysyessäni äsken vastaus oli ainostaan ”kyllä se sieltä tulee”.

Spacek huti oli omaa tyhmyyttä. Lähteet tietävät minun täällä vihjailevan asioita ja levittivät perättömän huhun kilpailevan seuran kiusanteon kustannuksella. Näistä opitaan ja jatkossa ainostaan Ilvekseen liittyviä asioita kirjoitan.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös