Ottelutulosveikkaus Jukurit - Ilves La 21.11.2020

Taitaa olla niin, että Ilveksen olisi syytä alkaa katsella molareita loppukaudeksi. Näillä kahdella sankarilla tulee lyhyt kevät.

Cigaro

Luottopelaaja
Viestejä
2 265
Tämän painajaismaisen kierroksen haluan unohtaa mahdollisimman pian. Jukurit otti pisteet ja kolmen kohteen pitkävetolappu meni Kärppien tasoituksesta pieleen. Päälle tonni olisi napsahtanut. Pitihän se arvata.

Soho

Viestejä
18 789
Nyt kun noita Jukureiden maaleja katsoo, niin kyllähän noi kaikki tuli todella vapaista paikoista. Ei saatana voi neppailla noin. Mieho läpytteli toisen maalin suoraan vastustajan lapaan, pari maalia pääsivät tekemään suorista ylivoimahyökkäyksistä, yhden sutivat maalin edestä.

Perkele - asennetta.

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 289
Torjunnat Rajaniemi 36 Kolppanen 18. Ei kaipaa selittelyjä.

Satunnainen

Viestejä
1 870
Myrrän kommentteja valmistautumisen epäonnistumisesta odotellessa
Ei valmistautuminen mitenkään epäonnistunut. Ensimmäinen erähän oli hyvä. Ensimmäisellä erätauolla sitten menikin jokin pahasti pieleen, ja lopputulos ansaittu tappio.

• Tykkää
Reactions: 17

Juza

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
272

Nimenomaan. Myrrän "analyysit" tappiopelien jälkeen on vaan hyvin pitkälti pohjautunut valmistautumiseen tms, vaikka syyt ihan muualla

sentteri

Viestejä
2 196
1. erätauolla lyötiin hanskat tiskiin ja sitten meni yks pomppu helpolla heti 2. erän alkuun ja siitä se sitten lähti. Muistakaa veljet että 90% keskittyminen vastaa 50% suoritusta.

toskala

Viestejä
8 685

Sanon että käännekohdat oli kun Kolppanen ei saanut kaaliperhosta kiinni ja 1-2 ja 5-3 joka meni liian helposti ja juuri kun oli saatu arvokas kavennus ylivoimalla. Hockey is a momentum game ja tänään ne momentumit kääntyi Jukureille.

Vituttaa, mutta turha se on sitä murehtia mihin ei voi enää vaikuttaa.

Okafani

Viestejä
1 017
Myrrä sentään osaa myöntää osallisuutensa tappiooon, toisin kuin eräs Tuomas T, ei ollut koskaan valmennuksesta kiinni kun "päästettiin pelistä irti". Ehkä siinä juuri se ero, jota pelaajatkin arvostavat. Nyt ketuttaa, kun seitsemän ottelun voittoputki katkesi.

Ipa72

Viestejä
5 953
Ja juuri ne ainoat pelit joissa Dostal ei ole ollut kokoonpanossa
Tästähän me olemme jo pitkään keskusteltu foorumilla. Suuri tekijä esim. viime vuoden pistepottiin on Dosty. Joukkue pelaa välillä hyvää viisikkopeliä, jolloin maalivahti pääsee vähemmällä. Välillä on kuitenkin sellainen hurlumhei menossa kun kaikki yrittää hyökätä, että vain huipputorjunnoilla on voittoja pystytty ottamaan, näin myös käynnissä olevan kauden aikana. Mäkiaho onnistui eilen ottaan pari pelastusta, muttä tänään jäi kaikki gamesaverit tekemättä.

Pok

Viestejä
10 134
Ylivoimaisen ekan erän jälkeen tosiaan Ilves luuli pelin olevan siinä ja levännyt Jukurit tuli toiseen erään ryminällä.Kolppanen avitti yhdellä ilmaisella ja Jukurit haistoi eilenkin urakoineen Ilveksen veren,sitten kun Ilves oli neuvottomana,niin mitään selkänojaa ei ollut maalivahdista vaan valot vilkkui vuoron perään hallissa,kunhan vain paikoille pääsi.

Ei tänäänkään siis sitä hyvää maalivahtipeliä olisi tarvittu koko ajan,vaan vain toisessa erässä.Mutta yksi imu siihen ja jokaisesta paikasta omiin,niin eihän siinä voi voittaa.

Sitten vielä kolmanteen tullaan sillä mielellä,että tämä peli silti käännetään vaikka väkisin taas kotiin ja saadaan heti erän alkuun kavennus,niin momentumin tyhjentää Kolppanen kuin ilmat ilmapallosta päästämällä taas seuraavan Jukuri-paikan maaliin.

Dostalin kohdalla tilanne on juuri se,että hän astuu esiin silloin kun joukkue sitä tarvitsee ja pitää yksinkertaisesti ne maalit vähissä.Ei mene neljää omiin sarjajumboa vastaan yhdessä erässä.