Tämä on vaikea viikko,keskiviikko osoitti että asenne näitä altavastaajia ja rupusakkeja vastaan pelatessa ei ole kunnossa.
Tänään 2-4 kuitenkin.

WillieGunn

Viestejä
3 598
Racine, Blood, Polasek, Vittasmäki,... Rautsi näyttää, että asenne ratkaisee ja runnoo maalin edestä voittomaalin.

sämpylä

Viestejä
5 157
4-0 peli ratkee ekaan 10min, lopun porkkana puollustelee ja ohjaa pelin kulmiin ja sen nyt tietää kuka kulmaväännöt voittaa ja viä kiekon. Niin surkeeta on ollut tekeminen ollut ettei luottoo ole minkään verran. En taida ees katsoa

Boogen

Rivipelaaja
Viestejä
45
Osaakohan toi Racine pelata kiekolla yhtään? Blood ainakin ollut heikko sen suhteen, joten kovaa vaan päälle.

5-2

Ilveksen maaleista vastaa siskokset Lepaus & Antonen ensimmäisessä erässä.
Ekan erän Ilves-dominoinnin jälkeen palttoon napit kuitenkin aukeavat ja Tappara louhii toiseen erään neljä maalia, joista Kusela tekee ainakin pari. Kolmas erä sitten tasaisempaa vääntöä, mutta vanha kunnon tehottomuus vaivaa, eikä maalipaikoille päästä. Viimeinen tyhjiin. Joukkueen yhteinen aloitusten voittoprosentti 28.