Jouko Myrrä - Ilveksen päävalmentaja 2019-2022

hartsa41

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
677
Ennemmin pitäis löytää taas se kiekon kanssa pelaaminen, lyhyitä nopeita syöttöketjuja joka itsessään nopeuttaa sitä peliä. Aina löytyisi vapaa syöttölinja eikä vastustaja pääse kiekkoon eikä voi painaa peliä nurkkiin pyörimään. Kuluttaisi vastustajaa enemmän kuin Ipaa.
Kyllä joo mutta toi lyhyt nopea syöttöketju vaatii juurikin kovaa liikettä kiekottomalta. Ja nyt pidemmän aikaa sitä liikettä ei ole enää niinkään ollut. Ja sen seurauksena on puhuttu että ipan pelin taso on laskenut. Enää ei olla se nopeampi joukkue kentällä.
Mutta kun näin on käynyt että liike on jäänyt piippuun, niin sitten on puolustettu nöyrästi ja se on kuitenkin hyvän maalivahtipelin myötä onnistunut vrt kookoo peli ja jyp peli 2 erää. Niissä on puolustettu enemmän kun vastustaja on vyörynyt. Tai jouduttu puolustaan.
Jos pelataan kovaan liikkeeseen perustuvalla tyylillä niin sitten se pitää sitä olla. Jos se jää vajaaksi niin pitää tiedostaa riskit, ehditäänkö sitten puolustaa kun vastustaja iskee?
 

Etä-Ilves

Luottopelaaja
Viestejä
1 514
Voisiko tämäkin hoo moilanen tehdä palkkansa eteen jotain. Melkoinen pään valmentaja kyllä, saanut nupin jumiin lahjakkaasti koko joukkueelta.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 346

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 346
Anteeksi, tosifanipoika. Unohdin, että ketään ei saa kritisoida tai ei ole tosifani. Kaikilla olkoon kivaa älköönkä kenenkään mieli pahoittuko.

Kritisoida saa, mutta tuo jankkaus on jotain mitä en jaksa.
 

Serve

Luottopelaaja
Viestejä
2 073
Myrrä & kumpp. ei vakuuta kun kyseessä on peli selkeää altavastaajia vastaan.

Peliin valmistautuminen menee aina pieleen, kuten tänäänkin.

Sanotaan,että viisas oppii muiden tekemistä virheistä, ja tyhmä ei opi omistakaan virheistä.

Edellinen Jukurit-peli hävittiin, kun lähdettiin takkiauki peliin. Luulin,ettei samanlaista tyhmyyttä tehdä toistamiseen, olin väärässä
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 894
Tämä oli ihan helvetin nolo peli. Eikä kyllä ole vakuuttanut viimeinen kuukausi kokonaisuudessakaan. Toivotaan että homma on hallussa. Nyt sitä Joken mainostamaa pään valmennusta tarvitaan..
 

Etä-Ilves

Luottopelaaja
Viestejä
1 514
Alkaa vaikuttaa siltä, että kyseessä on nimenomaan typerin valmennusryhmä, joka Ilveksessä on ollut. Nyt kun muutoksen tuoma suonenveto ja muiden joukkueiden reenijumi alkaa helpottaa, näkyy Myrrän todellinen taso. Tyhjältä arvalta haiskahtaa.
 

Janko

Luottopelaaja
Viestejä
5 185
Ei hommata vahvistuksia, koska periaatesyyt. Samaan aikaan ollaan viimeseen neljään peliin tehty YKSI maali tasakentällisin. Mihinkä se patsas nyt tulikaan?
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 894
"Valmistautuminen meni pieleen". Jokke on tota nyt jauhanut aika monen pelin jälkeen. Ei toi nyt ihan tuokkolamainen "oppimisprosessi" ole, mutta alkaa toistaa itseään. Mitäs jos vaikka tekisitte valmennuksessa jotain sen eteen ettei aloiteta joka peliä noin huonosti.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 176
Olisikohan aika ottaa sanktioita välillä käyttöön jos valmistautuminen menee aina pieleen?
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 346
Jokke sentään myöntää rehdisti vastustajan paremmuuden, arvostan. Toista se on muualla.
 
Ylös