Muiden jääkiekkojoukkueiden uutiset

Status
Viestiketju on suljettu.

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 348

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 942
Hikinen homma näiden sankareiden takana....epäreilu jako viidellä kahta vastaan....

Se on parempi olla lainaamatta kiekkoa vastustajalle sitten. Luceniuksesta en tiedä, mutta ainakin Lepi ja Mese ovat kyllä kunnostautuneet nimenomaan siinä kiekon hukkaamisessa aika lahjakkaasti alkukaudesta. Mutta ehkä pojat kehittyy kun laitetaan yhteen.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 942
Lucenius saanut potkut HPK:sta


Tämä on kyllä merkillinen kaveri.Kesken kauden tullessaan pelaa uudessa joukkueessa jopa häikäisevästi josta innoissaan tämä joukkue sitten tarjoaa rahakkaan jatkosopimuksen ja jotenkin kaveri sitten muuttuu siinä kesän aikana surkeaksi paskaksi.Tämä on nyt nähty Tepsissä ja HPK:ssa.

Saa nähdä onko jatkamassa Liigassa vai meneekö johonkin Saksan divariin taas pariksi kaudeksi ja pullahtaa sitten kun korkki pinnalle vetämällä parin kauden päästä huikean kevätkauden jossain Liigajoukkueessa ja ansaiten jatkosopimuksen...

Tässä on kyllä jotain todella mystistä. Tilastoja kun katsoo, niin ei Lucenius edes ole ollut aivan huono tällä kaudella. Tehot 6+16 ja aloitukset 58 %.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 942
Jatkoajan mukaan siirtyy DEL:iin. Siellä alkaa olla paljon näitä kolmekymppisiä suomalaispelaajia.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 204
Siinä tapauksessa hyvä,että on polttanut kaikki sillat vain Saksan divariin,jossa loistavat Sami Blomqvist,Juuso Rajala ja Roope Ranta.Eiköhän pääsarjassa saa vähän paksumman kinkkusiivun leivän päälle
 

Robert ja Nollakulma

Luottopelaaja
Viestejä
5 690

Tarinankertoja

Luottopelaaja
Viestejä
3 358
Muse FBK:n jossa Leskinen kävi floppaamassa.. voip olla peliaika kortilla...
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös