Muiden jääkiekkojoukkueiden uutiset

Status
Viestiketju on suljettu.

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 922
Jaahas ja ilmeisesti myös Ville Leskinen tehnyt sopparin punaisiin. Aikamoista kilpavarustelua, nyt ei saada pudota kelkasta.
 

Torski

Tähtipelaaja
Viestejä
10 961
Jos meinataan Top6 men ja päästä välieriin, tuo rosteri tarvitsee vahvistuksia
 

Bakteeri

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
934
Joo kyllä nyt tarvis laittaa painitrikoot päälle myös Ilveksen toimistolla.

Toivottavasti Ilves on ollut edes jollain tapaa mukana kisamaassa Ville Leskisestä, koska olisi mille tahansa Liiga joukkueelle kova hankinta. Jättäytyykö Ilves näistä pois automaattisesti ja tyytyy kohtaloonsa? Olis joskus kiva yllättyä jos Ilves nappais tämmösiä vonkaleita.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 922
On tää vähän epäreilu peli. Meillä oltaisiin tyytyväisiä kolmosketjun sentteriin, mutta nämä hankkii tollasia pinna per peli -jätkiä pari päivässä.
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
7 022
Leskinen on hyökkääjä, joka pitää mielellään kiekkoa ja hakee omia ratkaisuja. Ei ole ollenkaan kirkossa kuulutettu, että hän löytäisi HIFKsta itselleen sopivan ruudun. Hyvä joukkue on enemmän kuin yksilöiden summa.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 922
Toki mutta lähtökohtaisesti kuitenkin mieluummin tuollainen pelaaja omassa rosterissa kuin vastustajan.

Turunen, Sallinen, Keränen, Paajanen, Kangasniemi, Leskinen, Lundell, Dyk, Saarinen. Alkaa olemaan todella kova tuo hesalaistenkin hyökkäys.

Jääskä Ipaan. Siinä on potentiaalinen breikkaaja. Ajautuu tuolla jo nelosen sentteriksi.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 347
Alkaa oleen aika monta sopankeittäjää (diivaa) Hifkin pukukopissa, ennustan lyhyttä kevättä.
 

Cigaro

Luottopelaaja
Viestejä
2 275
HIFK hankki paniikissa Leskisen, kun iso paha Ilves kolkuttelee kohta Nordiksen portteja. Meskanen olisi Ilvekseen sopiva palanen playoffeja varten. Suomi - Ruotsalainen - Meskanen ei kalpenisi yhdenkään Liiga-joukkueen ykkösketjun rinnalla. Siihen päälle vielä Maccelli, Leino, Rautiainen, Antonen, Ikonen (Joona) jne..
 

sämpylä

Luottopelaaja
Viestejä
5 157
Hifki ostaa kaiken vailla järjen hiventä, juuri kun peliä saatu kuntoon ja tulosta tulee pisteiden valossa. Oikein perseen näyttö pelaajille, hommataas yks diiva lisää sekottaa pakkaa. Eipä ole mitään eroo enään liigassa opeiroinisiin Jokereihin näilllä Stadin kimmoilla
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös