Ottelutulosveikkaus Ilves-Lukko la 19.10.2019 klo 18.30

Ilves

Luottopelaaja
Viestejä
2 673
Niin, nyt kyllä pilli soi :D Ei lukolle voi jäähyjä enempää viheltää..
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 400
Tais olla Maalahden peli siinä.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 552
Ei ihan kenttätapahtumia kuvaava tulos, mutta otetaan tämä vastaan ilomielin. Dostal on kyllä kuningas tällä hetkellä. Isoja koppeja.

Kapteeni on kyllä kohtalaisessa lyönnissä ja hyvä oli maltti maalissa. Maalahdella puolestaan viikonlopun jäljiltä muutama arvokas mustelma.

Toivottavasti ei tarvitse jäädä harmittelemaan Maccellin tuhlattuja tontteja. Olisi yrittänyt rankkarissa samaa kuin JYP-pelissä. *hymiö*
 

Urho Kaleva Kekkonen

Luottopelaaja
Viestejä
1 738
Hyvää, vauhdikasta kiekkoa. Lukko vei peliä ennen Ilveksen maalia/maaleja. Momentum vaihtelee kivasti ja maalivahditkin pääsevät näyttämään parastaan. Miestä otetaan oikein kunnolla ja taitavia suorituksia tulee puolin ja toisin. Fanitkin pitävät hyvää mekkalaa. Tämän seuraamisesta voisi jopa maksaa ;)
 

Sheriffi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
646
Laukaisukartan perusteella Ipalla huomattavasti enemmän vetoja sektorista. Mun silmään Lukko piti kiekkoa alueella hyvin ja sai muutaman pitkän pyörityksen, mutta loppupeleissä sellaisia maaleiksi merkittyjä huipputontteja ei silti ollut. Ipalle näitä alkoi taas aukeamaan heti, kun pelin tempo nousi ja peli muuttui havaijimaisemmaksi. Onko tämä sitten hyvä vai huono juttu, en ota kantaa.
 

rysty

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
280
Ilveksellä hyvä peli-ilme,taklataan ja kulmahampaat jo vähän esillä. Omaa päätä pelataan suht varmasti,kehitystä tapahtunut selvästi. Eteenpäin mennään!
 

Jack Overdose

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
502
Paremmalla viimeistelyllä Ipalla vois olla 4-6 maalia. Tämä vähän huolettaa koska kaikki tietää että jos et tee niin...
 
Ylös