Matias Maccelli

ifor74

Luottopelaaja
Viestejä
3 530
Se vaara todella on olemassa että henkilökohtainen osaaminen valuu näennäishallintaan, jossa jokainen playmaker vuorollaan tekee pitkiä kuljetuksia hyökkäysalueen laidoilla, kun muut ihmettelevät tätä suu ammollaan.

Tuossa ykkösessä kaivattaisiin Meskasen kaltaista sinkoa, jonka laukoo napakasti heti vähänkin sektoria saadessaan.

Mun mielestä Joona Ikosella olisi mahdollisuus tähän rooliin. Joonalla on pelisilmää siihen että tietää millon pitää laukoa, vie´lä kun laukaus olisi parempi.
 

Åkerman

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
780
Ei ole Maccelli vielä tänään edes KOOVEE:n mukana. No toivottavasti ehtii viikonlopun tuplaotteluihin avuksi.
 

Samhay

Rivipelaaja
Viestejä
61
Pitää kyllä pirun hienosti kiekkoa pienessä tilassa ja syöttää todella hyvin niin että ei paljasta sitä syöttösuuntaa etukäteen. Melkein vois ite koittaa enemmänkin välillä. Bonusta siitä että vaikka käsiä löytyy niin ei yritä liikaa vetää kaikkia nippuun ja tehdä ite. Samalla juurikin tuo aiemmin mainittu että kun niitä käsiä on niin periaatteessa vois haastaa jopa usein vähän enemmänkin.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 827
Tää poika ei pelaa kuin kauden täällä. Tee siitä ikimuistoinen, Matias. Huikee itseluottamus, huikee kiekkokontrolli, upee syöttökavalkadi. Yhteys Vainarin kanssa myös toimii.

Maccelli-Vainionpää-Saarela. Tota vois kokeilla. Aineksia olis vaikka loppukaudesta ykkösketjuksi.
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 284
Maccelli on ikäisekseen ja kokoisekseen poikkeuksellisen kovalla itseluottamuksella varustettu. Siihen päälle hyvä pelisilmä, laukaus ja luistelu, jolla pitäisi aueta paikka näyttää osaamistaan ihan kovimmissa kaukaloissa ilman epäonnea.
 

Veisun Höylä

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
319
Hieman pisti hymyksi kun 3. erässä kaveri leipoi seisovin jaloin hyökkäysalueella joku 5 sekuntia, sitten lätty ristikulmaan. Hei haloo.. vuonna 2019 nykyisessä luisteluliigassa:) On kyllä kova poika pelaan. Voi olla, että on Tampereella vaan tämän kauden.
 

Robert ja Nollakulma

Luottopelaaja
Viestejä
5 644
Tää poika ei pelaa kuin kauden täällä. Tee siitä ikimuistoinen, Matias.

Ilveksen onneksi varausnumero ja ikä eivät vielä ensi kaudelle mahdollista AHL:ää, joten vielä ensi kausi Liigassa on realistisin vaihtoehto.

Mutta tosiaan aivan huikea pelaaja kuka muistuttaa todella paljon Sebastian Ahoa ketä itse pidän tämän hetken parhaana suomalaisena pelaajana.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 301
Köyhän miehen Patrick Kane..vielä.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 915
Mikä liike, mitkä kädet, mikä syöttötaito... Huhhuh, siitä on Maccelli tehty!
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 301
Esityöstä Vainionpään maaliin tuli kyllä kevyet flashbackit Decens cupiin, jossa vei aivan identtisesti Tappara pakki Suhosta. Suhonen näkee kuulemma vieläkin painajaisia tuosta.
 

punakone

Luottopelaaja
Viestejä
1 880
Kun on taiteilijasta kyse niin paljon on poika Turusta lähtemisen jälkeen kehittynyt ihmisenä oli Turun aikaan vielä aikas vaikea tapaus valmentajalle.Koko Ilveksen aikana kaikki mennyt hyvin ja nöyränä nuorukaisena keräilee muiden kanssa kiekot.Se on varmaa ettei Jokke ala Mariaksen vahvuuksia rikkomaan vaan antaa raamit mitä saa tehdä joukkueen edun mukaisesti.Mutta kun eilenki kiekko menetettiin niin ekana oli taka karvaamassa ja luistelemassa kotio päin.
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 491


Otetaanpa tämä tänne talteen. Laurikaisen totaalinen nöyryyttäminen. On se aikamoinen epeli.
 

#13

Luottopelaaja
Viestejä
3 024
Mahtava! Just oikeenlainen tyyppi, ei ressaa ja tulosta tulee. Pakko Dostya on välillä lepuuttaa, silloin on vaikeaa. Mutta jos muut pelit sit hoidetaan...
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 491
Pelinumero velvoittaa tiettyihin suorituksiin. Ehkäpä Matias fiksuna kaverina ymmärsi kiekon menetettyään, että rankkari on pakko laittaa sisään, koska numeron aiempi kantajakin sen teki.

Melko väkevä paluu kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen. Viikonlopun otteluihin yhteistehot 2+2.
 
Ylös