Kausiketju 2018-2019 - Pudotuspelikevät -19

LalaTa

Luottopelaaja
Viestejä
2 526
Ai että. Sanat realismi ja kunnianhimo ei asu saman pipon sisällä? Jos ajat koko ikäsi apupyörillä niin ei tarvi odottaa että moottoripyöräilijä ostaa hyvän kulkupelisi vaikka halvempi olisikin. Hyvä se voi olla toki sekin, ja vaikka se sulle riittää niin kaikille ei. Tavoite oli top 6, johdon asettama.

Jos et tiedä (tai näköjään ymmärrä) mistä puhutaan, älä tule selittämään mukaviisaita mukanokkelia juttujasi.
 

rysty

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
279
Eikös nyt ole aivan sama jos ollaan 8 tai 9 sijalla. Eli jos Lukko voittaa Jukurit niin viimeisellä pelillä ei ole merkitystä. Näin ollen Lukko pelissä kannattaa lepuuttaa pelaajia niin paljon kuin mahdollista ja KooVeesta kaikki lainat kentälle.
 

-ELVIS-

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
358
Ei.

Vaikea välillä oikeasti ymmärtää, mistä näin järjettömiä päätelmiä sikiää.

Onhan siinä nyt eroa, jos tässä skenaariossa mennään 3. peliin, että reissaatko L’RANTAAN muutaman päivän sisällä kerran vaiko kaksi. Ei pitäisi olla kahta sanaa
 

HekeK

Administrator
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 234
Kotiedulla olisi myös se merkitys että lauantaina SaiPa joutuu matkustamaan Tampereelle ja jalat aluksi jumissa.

Markkasena ajattaisin joukkueen Tampereelle jo torstaina Turusta. Näin välttyisi matkarasitukselta ja saisi vetää jäät Hakametsässä.
 
Viimeksi muokattu:

Serve

Luottopelaaja
Viestejä
2 076
.Ajattelin liikaa tulevaa otteluruuhkaa.

Sitä pitääkin ajatella.

Ens viikolla on neljä peliä, ja mahdollinen kolmas sääli peli on yhden päivän huilin jälkeen.
Siksi itse pidän tärkeämpänä päästä lauantain peliin levänneenä, kuin kotietua. Ilves elää liikkeestä, ja siksi on tärkeä päästä tuoreella jalalla peliin.
Ja sunnuntaina kova rasitus vielä kertaantuu, ja voi olla että eväät on syöty tiistaina, jos silloin vielä pelataan.
Jos Lappeenrannasta aloitetaan, niin sinne kannattaa matkustaa jo perjantaina.
 

Serve

Luottopelaaja
Viestejä
2 076
Onhan siinä nyt eroa, jos tässä skenaariossa mennään 3. peliin, että reissaatko L’RANTAAN muutaman päivän sisällä kerran vaiko kaksi. Ei pitäisi olla kahta sanaa

Jos Lappeenrannasta aloitetaan, niin sinne kannattaa matkustaa PERJANTAINA, näin saadaan matkustelusta tuleva kuorma tasattua.
Olisi aika hölmöä jättää matka lauantaille
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 991
Osa play offs huumaa on pelaaminen tiheään tahtiin. Se että voi henkittää play offseja koko ajan, ei mitään viikon ottelutaukoja. Raastavaa toki ja kaikki lepo kaivettava. Isossa osassa fysiot ja lihashuolto.
 

pelikirja

Luottopelaaja
Viestejä
4 471
Jos tilanne sallii olen sitä mieltä että etenkin Arelle pitäis antaa huilata Lukko pelin.Mieluummin koko 1kentälle huili.
 

sentteri

Luottopelaaja
Viestejä
2 196
Lopettakaa nyt se pelaajien huilauttaminen. Ruotsalaisenkin kunnon romahdusta täällä on odotettu marraskuusta asti jo. Nyt on tärkeimmät pelit edessä ja voidaan ottaa vielä 7. sijakin, mutta 8. sijasta nimenomaan pitää taistella kynsin hampain ja saavuttaa kotietu. Jos nyt jotain pitkältä ajalta kasautunutta ylikuormitusta lähdettäisiin oikeasti purkamaan, ei siihen mikään pelin huilaaminen riitä.
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
7 022
Toivottavasti Kivi vain vitsaili, kun hän Aamulehden haastattelussa antoi HPK-pelin jälkeen ymmärtää, ettei ollut perillä sarjatilanteesta.

Play offseissa joukkueiden tekeminen on tai ainakin sen pitäisi olla vielä sen verran keskittyneempää kuin runkosarjassa, että kotiedun henkiset tekijät eivät ole ratkaisevia, mutta pelilliset tekijät sitäkin tärkeämpiä. SaiPaa vastaan kotietu olisi erityisen merkittävä, sillä nähdäkseni SaiPa kuuluu niihin joukkueisiin, jotka pelaavat kotonaan hyvin erilaista peliä kuin vieraissa. Kisapuistossa SaiPa on hyvin aktiivinen, ja juuri aktiivinen karvaus on usein tupsukorvien puolustukselle myrkkyä, koska siellä ei ole tarpeeksi kiekollista taitoa tulla karvauksen alta nopeasti pois joko syöttelemällä tai jalalla. Vieraissa lappeenrantalaisjoukkue taas vetäytyy heposti keskialueen trapiin, ja tällä kaudella Ilves on ollut hyvä murtamaan keskialueen trapin.

On toki valitettavaa, ettei Ilveksellä ole tällä kaudella Sandellin kaltaista sentteriä, joka pystyy rytmittämään peliä keskialueella alemmissa viivelähdöissä, mutta jos Ilves onnistuu käyttämään ylempää viivelähtöä, vastustajan trap saattaa luhistua kuin korttitalo yhdellä syötöllä. Kannattaa seurata Ruotsalaista, kun hän lähtönopeuttaan ja pelisilmäänsä hyödyntäen tekee itsensä pelattavaksi, ja silloin Ilves pystyy luomaan merkittävän vauhtieron nopeasti ja vastustajan kannalta tuhoisin seurauksin.
 
Ylös