Ottelutulosveikkaus JYP-Ilves pe 25.1.2019 klo 18.30

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 400
Eipä Jyp kyllä hääppöinen ole ainakaan 1.erässä ollut. Samanlainen nippu, kuin Merikiven aikaan.

Lynx

Uusi Ilves since 2017
Viestejä
991
Taas oli 2-1 hyökkäys, kiekollinen vetää itse, ei maalia. N:nnes kerta sama kuvio. Miksei syötetä poikki?

EtäIpa

Luottopelaaja
Viestejä
1 476
5v5 Ilves on melkein ollut parempi nippu, harmi vaan että tuomarissa ja mokkejen taistelussa Jypillä on järjetön etu!

sämpylä

Viestejä
5 157
Ei Jypillä kaikki ihan kunnossa ole, tää peli ois 4-0 jos mentäs muutama vuos taakseppäin. Nyt kyl ois saumaa voittoon.

Urho Kaleva Kekkonen

Viestejä
1 738
Jalka liikkuu ihan eri tahtiin kuin HIFK-pelissä tai Jypillä. Tässä on hyvät mahdollisuudet ottaa pisteitä vaikka jäähypenkki on kutsunut turhan usein. Samalla höökillä vaan ja kun vastustaja on huonommalla jalalla liikkellä niin yritetään pitää pelin flow jatkuvana.

Raipe - The Great One

Tähtipelaaja
Viestejä
11 467
Mikä ton Salmisen henkilötausta on? Ettei oo jossai Tapparassa pelannu aikasemmin? Vaikea peli tästäkin tulee, kun joudutaan koko peli pelaamaan alivoimalla.

Lynx

Viestejä
991
Se oli Ruotsalainen. Onko ihme että veti itse, kun viime pelissä upposi kolme.

Ihan samaa tekee Lepaus, Rautiainen ja Antonenkin pelistä toiseen. Aina sama juttu.(paitsi se josta Ikonen laittoikin varman maalin).

Ikurin Vire

Viestejä
23 400

Joskus olis tietysti hyvä tunnistaa tilanne..tuosta syöttö, veskari sivuttaisliikkeeseen ja PAM.

Henry78

Viestejä
2 290
Kelpo erä alun uinailun jälkeen. Tod.näk. JYP parantaa myös mutta jotain saumoja tänään kenties olis. Taululle tokassa erässä pitäs päästä vierasjoukkueenkin muutenkin kuin jäähyjen muodossa.

On toi Salminen kyllä surkuhupaisa ilmestys. Malliesimerkki amatöörituomarista pahimmillaan!

Lynx

Viestejä
991
Maalissa oli täsmälleen samanlainen kontakti maalivahtiin josta joku aika sitten Ilvekseltä hylättiin maali

jurgen

Viestejä
14 073
Ohhoh, mikä yllätys, peli vasta 1-0... ajattelin sen nyt vähintäinki olevan 3-0... tässähän on vielä mahkuja :)