Kausiketju 2018-2019 - Pudotuspelikevät -19

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 514
Jep Rautsi olisi hyvä myyntikohde. No kohta joku tulee sanomaan taas ettei Teemua saa myydä, mutta kun siitä säästyisi isot rahat ja voisi hankkia sentterin. Sitten ne vapaat massit kiinni kahteen pakkiin, niin voitaisiin saada uusi alku. Nykyinen jengi ei vaan riitä.
 

Keltavihreä

Luottopelaaja
Viestejä
4 824
Mua harmittaa ja isosti. Tässä ei oo mitään vieläkään menetetty, mutta usko alkaa loppua. Mun uskolla ny ei oo mitään merkitystä, mutta eipä näytä joukkuekkaan itseensä enää uskovan.

Suoraan sanottuna vituttaa niin, ettei veri kierrä. Ei tähän häviämiseen vaan ikinä totu.
 
Viimeksi muokattu:

EtäIpa

Luottopelaaja
Viestejä
1 456
Pelattiin alkukausi ja sitten heitettiin pyyhe kehää. Kivi suuauki miettii mikä meni pieleen ja tunnistaa ongelman, mutta peli tuntuu sukeltavan yhä syvemmälle. Oikeesti tuon otsikon pitäisi olla:"Tähtäimessä top16" Ei tolla meiningillä voi mitään muuta tavoitetta asettaa. Kun kaikkia pelaajia ei voi vaihtaa, niin se joka tätä vetää, niin sen pitäisi astua syrjään!
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 594
Oliko tämä muka tosiaan yllätys jollekin että 3+4 ja 1+2 tehoilla pelailleet Miehot ja Ahtolat ei muutukaan siinä marraskuun väsymyksessä joukkuetta kannatteleviksi voimiksi. Nyt saisi Jalokin jo pikkuhiljaa astua esiin ja kertoa miten tästä eteenpäin jatketaan. Joukkue on (jälleen kerran) rakennettu päin persettä että olisi kiva tietää että kuka tästä kantaa vastuun ja mitä aiotaan tehdä tämän oikomiseksi?
 

Paatelainen

Guest
Täälä on ne muutama kirjoittaja jotka ampuvat kaikki Ilves on kriisissä ajatukset alas, mutta tohdimpa silti sanoa, että kriisi on juuri niin syvä miltä se on näyttänyt jo pitkään.

Pääsimme levänneinä iskemään kiinni eilen täyden kaavan mukaan pelannutta joukkuetta vastaan ja hävisimme taas sata nolla.

Olemme juuri tehneet jatkosopimuksen valmentajamme kanssa eli johto on tyytyväinen urheilupuolen suorittamiseen. Kaatseet kääntyvät siis Risto Jaloon.

Ne vahvistukset jotka piti hankkia jäivät hankkimatta. Surkea suoritus. Nyt vaaditaan tekoja, jos kausi jatkuu näin se toivottavasti aiheuttaa reagointia omistusportaassa.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 043
Tässä sitä taas ollaan ja TOP-6 voidaan ihan hyvin jo unohtaa.

Nyt olisi tärkeä saada peli edes sellaisille raiteille,että siitä tutusta meidän mestaruudesta eli kymppisijasta voidaan taistella taas viimeisille kierroksille asti.


On tämä kyllä melkoinen ikiliikkuja että jätetään aina joukkue puolivalmiiksi,että voidaan sitten kauden mittaan vahvistaa ja sitten kauden mittaan yllätytään kuin Juha Mieto,että Euroopassa on 100 muutakin joukkuetta vahvistamassa itseään kesken kauden ja ei kukaan edes luovu niistä onnistuneista pelaajista ennen helmikuun tyhjennysmyyntejä. (jolloin nokkimisjärjestyksessä edessä on edelleen vähintään epätoivoiset 90 joukkuetta)
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 042
Helkatin hyvältä tuntui tuo alkukauden meno jo voittaminen. Nyt tässä tappioputkessa pari ekaa tappiota kyrsi huolella, mutta siitä eteenpäin ei oikeen edes vituttanut.

Tähän on tottunut vuosien varrella.
 

Paatelainen

Guest
Jos kausi jatkuu näin niin tämä on hirvittävä epäonnistuminen uudelta Ilvekseltä. Aivan järkyttävä. Tänään oli kyllä taas todella paljon niitä hallissa jotka olivat taas vähään aikaan viimeistä kertaa.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 514
Isoin pettymys on se, että johto ei reagoi. Monta viikkoa on nähty ettei tuo joukkue riitä, mutta nämä eivät tee mitään. Onkohan se Koskela oikeasti töissä vai joku hämäys?
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 771
Jalo & kumppanit, nyt on OIKEA ja VIIMEINEN aika astua esiin ja kertoa, miten tästä eteenpäin. Ei tällainen muniinpuhaltelu ole oikein ketään kohtaan.

Yksi karseimmista epäonnistumisista ikinä. Ketään viime kevään kovista nimistä ei korvattu, ei edes yritetty. Puuhastelua, samaa vanhaa paskaa mitä ollaan viimeiset 20 vuotta nähty.

Nyt riitti. Yhtään euroa ei kilkahda Ilveksen kassaan ennenkuin tähän hommaan saadaan jokin tolkku.
 

Paatelainen

Guest
Isoin pettymys on se, että johto ei reagoi. Monta viikkoa on nähty ettei tuo joukkue riitä, mutta nämä eivät tee mitään. Onkohan se Koskela oikeasti töissä vai joku hämäys?

Isoin pettymys on se, että ainuttakaan kunnon vahvistusta joukkueen urheilullisen tavoitteen saavuttamiseksi ei ole tehty. Niitä odotettiin ja ne olisi tarvittu jo ennen kauden alkua, mutta vaikkaa joukkueen hyvä alku antoi jatkoaikaa tällä hapuilevalle hankintapolitiikalle niin sekään ei riittänyt auttamaan Ristoa tarpeeksi. Apurenkaatkin on nyt ajettu loppuun mutta mikään ei nyt näytä siihen auttavan. Ei ole osaamista. Ei ole.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 246
Ja sitten joku asiantuntija taas kertomaan, miksi on hyvä asettaa rohkea tavoite blaa blaa blaa.

No, minäpä kerron. Ei ole. Kun rosteri on mitä on ja samaan aikaan huudellaan top6-sijoja, pertti peruskatsoja tuntee itsensä petetyksi nähdessään sijasta 12 taistelevan tunarilauman. Ja silloin pertti jää kotiin. Sitten sinä ja minä istumme siellä hallissa taas keskenämme kirjoittelemassa paskantärkeitä analyysejamme toisillemme.

Joukkue olisi voinut asettaa sisäiseksi tavoitteekseen vaikka Stanley Cupin, mutta silloin kun sanotaan että nyt on aikomus mennä pudotuspeleihin ja laiva alkaa tehdä Titanicit, pitää olla osaamista ja paalua iskeä vahvistusta rosteriin nyt eikä ensi kuussa. Muu on kusettamista.
 

Paatelainen

Guest
Lähdimme liian kokemattomalla ja kapealla kärjellä tähän kauteen ja se kostautuu. Juuri niinkuin kaikkina edelliskausinakin. Pienikin joukkue voi pärjätä satunnaisesti jos asioita tehdään oikein. Ilves ei ole onnistunut sataan vuoteen ja se on varma merkki että asioita ei tehdä oikein. Uuden Ilveksen urheilullinen käyrä näyttää alaspäin. Joukkueen rakentamisessa luotettiin tuuriin ja menneen vuosituhannen ajatuksiin. Jokainen vähänkään lätkää seurannut kannattajakin osasi ennakoida nämä ongelmakohdat joiden yli ei päästä vaikka pyöriteltäisiin kuinka.
 

Henry78

Luottopelaaja
Viestejä
2 280
Juu tässä sitä ollaan samassa ajassa ja samoja asioita läpikäymässä vuodesta toiseen. Nyt ollaan sentäs vain viiden pisteen päässä tavoitteesta;)

Tosiasiahan taitaa olla, ettei joukkue nykyisellään tule tuota tavoitetta saavuttamaan. Aikani uskoin, että joukkue nimenomaan joukkueena kasvaa ahdinkoa isommaksi mutta eipä oikein lähde. Johtavien pelaajien puuttuminen pakotti uskomaan joukon voimaan mutta realiteetit iskee päin nassua ja todella kovaa!

Itse en näe muuta tietä ulos kuin joukkueen vahvistaminen(yrittäminen).
Se, että satakunta muutakin seuraa on apajilla ja meille ei isoja vonkaleita tule, on taivaan tosi. Siitä huolimatta on nyt ainakin jumalauta edes yritettävä. Tuohon kun saataisiin pari kaveria täysin ulkopuolelta tuomaan raikasta tuulahdusta ja pelihuumoria ja parhaassa tapauksessa onnistumisiakin, saattaisi olla se avain tuo hervottoman munalukon avaamiseen joukkueessa.

Aikaa ei ole hukattavaksi päivääkään, nyt niitä hakuja kiitos. Lupaan olla moittimatta yhtäkään vahvistusta, oli se Alaskan farmiliigasta tai mistä vaan, kunhan näen, että edes yritetään tehdä jotain radikaalimpaa!

Nyt Ilves vittu ihan oikeesti!
 

HekeK

Administrator
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 213
Vahvistusten pitää sitten olla niitä luvattuja todellisia vahvistuksia. Eiköstä juu?
 

Paatelainen

Guest
Vahvistusten pitää sitten olla niitä luvattuja todellisia vahvistuksia. Eiköstä juu?

Ei ole väliä minkälaisia ovat, jos niillä mennään kuuden joukkoon.

Eiköhän tästä sekoilusta viimeisetkin opi, että sen joukkueen pitää olla kilpailukykyinen jo kauden alussa. Se runko mikä silloin keväällä julkistetaan on kaikki kaikessa.
 

Tarinankertoja

Luottopelaaja
Viestejä
3 328
Vahvistusten pitää sitten olla niitä luvattuja todellisia vahvistuksia. Eiköstä juu?

Pahaa pelkään, mutta tilanne ei vahvistuksilla parane, ei edes "paulkarialla" ja "poolkofilla".

Kärkipelaajat on nuorta ja komematonta kaartia,ne kun on pelannu ittensä loppuun, eikä kokenut kaarti ole kykenevää kannattelemaan suvannon yli... Tässä ollaan.

On vaan toivottava, että kärkipelaajien aallonpohja nousee viä tälläkaudella kantaan..

en pidätä hengitystä, kausi 83-84 all over again
 
Viimeksi muokattu:

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 514
Joo sama fiilis. Toi joukkue on jo nyt loppu. Väärin kasattu, reagoinnin aika oli pari kolme viikkoa sitten. Hyvä alku sokaisi seurajohdon. Nopea reagointi yhden sentterin ja yhden pakin osalta olisi voinut auttaa ajoissa tehtynä. Nyt uusilla miehillä kestää joka tapauksessa monta peliä päästä rytmiin kiinni ja tämän joukkueen sapluuna on niin sekaisin ettei siihen kukaan pääse kiinni.

Faneilta voidaan hyväksyä sokaistuminen, mutta seurajohdolta ei. Ei ne Miehot ja Tammiset riittäneet, eka neljännes oli suonenveto ja todennäköisesti myös treenit täsmätty alkuun. Nyt noilta on fyysisestikin paras vire ohi ja uuden huipun rakentelu kestää.

Toki nuo vielä voittaa pelin silloin tällöin, mutta isoin taistelu on ohi. Pitkä talvi tulossa. Kausi päättynee pleijareiden ulkopuolelle ja pieneen miinusmerkkiseen tuloslaskelmaan. Seuraavalle kaudelle lähdetään suht samoista asetelmista kuin nyt.

Pessimisti ei pety.
 
Ylös