Ilves-foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Kirjoittaja Aihe: Raimo Summanen  (Luettu 5075 kertaa)

El Reino

 • Viestejä: 3.757
  • Profiili
Vs: Raimo Summanen
« Vastaus #15 : 22.09.2017, 19:07 »

Olikos Ripa juuri tohon aikaan ruokkimassa neukkulan Igoria hpkssa

Ei ollut, vaan Ilveksessä vielä.

Tuossa KalPa-pelissä Summanen pelasi Niemisen ja Järvenpään kanssa ja Jalon laitureina olivat Hiltner ja Syrjänen. Kolmosessa painivat Peltomaa - Mattila - Pajuoja. Niemisen ketjun takana pakkiparina Siltanen ja Karri Kivi!

Piti oikein käydä katsomassa, että keitäs tuolla kaudella oli muina pakkeina ja Huura, Marshall ja Lehtonenhan olivat Riken ja Karrin lisäksi päävastuussa. Ilves.comin tilastoissa näyttäisi löytyvän myös virhe, koska Hiltner on merkitty tuolle kaudella pakiksi. Kyseinen kaveri teki muuten aika kovaa tulosta IHL-hauksi, mutta katosi Ilves-kauden jälkeen takaisin alasarjoihin.
Kirjattu

Brooks

 • Viestejä: 3.365
  • Profiili
Vs: Raimo Summanen
« Vastaus #16 : 22.09.2017, 19:51 »

Hiltner tuli Ilvekseen Minnesota-yhteistyön tuloksena. Hyvä rannelaukaus ja kyky pelata maalin lähettyvillä, ja niistä ominaisuuksista oli hyötyä pudotuspeleissä. Siihen aikaan westerlundilainen kahvakiekko alkoi tehdä tuloaan, ja pudotuspeleissä pelattiin eri säännöillä kuin runkosarjassa. Muuten Hiltner oli hidas puukäsi.

Se on jäänyt harmittamaan, että toinen Minnesotan vahvuudesta tullut pelaaja, puolustaja Scott McCrady, loukkaantui pahoin harjoituspeleissä ja palasi rapakon taakse. Tämä oli isokokoinen pelaaja, mutta osasi myös pelata kiekolla. Harjoituspelien perusteella hän olisi ollut kova vahvistus.

Siihen aikaan IHL oli Pohjois-Amerikan kakkossarja.
Kirjattu
The Art of Brooks

El Reino

 • Viestejä: 3.757
  • Profiili
Vs: Raimo Summanen
« Vastaus #17 : 22.09.2017, 20:07 »

Siihen aikaan IHL oli Pohjois-Amerikan kakkossarja.

IHL oli toki tuolloin nykyistä AHL-tasoa ja siinä oli mukana nykyisistä farmeista mm. Wolves, Griffins, Admirals ja Moose. SM-liiga oli kuitenkin lähempänä Euroopan kärkisarjoja kuin tänään ja monen arvion mukaan NHL:n jälkeen tasoltaan kakkossarja Ruotsin liigan kanssa. Nythän ollaan pudottu jonnekin KHL:n, SHL:n ja AHL:n taakse kasvattajasarjaksi.
Kirjattu

Ake

 • Viestejä: 61
  • Profiili
Vs: Raimo Summanen
« Vastaus #18 : 25.09.2017, 12:39 »

Siltasen Rikestä vielä. Oli velipojan kanssa samassa tuvassa mokuaikana Ilkossa. Rike oli pari pari ekaa viikkoo muiden mukana ryynäämässä. Sitten se häipy ja palas valalle , sitten velipoka ei sitä nähnykkkään , kun joutu RAUKkiin. Kai se kamppeet viimesenä päivänä palautti.
Kirjattu

#13

 • Viestejä: 1.022
  • Profiili
Vs: Raimo Summanen
« Vastaus #19 : 18.10.2017, 12:38 »

http://m.iltalehti.fi/jaakiekko/201710182200452242_jk.shtml?utm_campaign=uutisboksi_201511&utm_source=satakunnankansa

Parasta jutussa toi kuvakollaasi. Keskellä tampereen makkaran legendaarisin hahmo...
Kirjattu
- never gonna do it without the fez on -