Ilves-foorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Perinteinen kevätveikkaus on täällä taas. Osallistumaan täältä.

Kirjoittaja Aihe: Matt Nickerson  (Luettu 3632 kertaa)

Carabasin Markiisi

  • Viestejä: 717
    • Profiili
Vs: Matt Nickerson
« Vastaus #15 : 02.02.2018, 13:20 »

Kevin Kantee oli tuo Ilves-pelaaja, jota Isomäen käytävillä yritti kurmuuttaa. Tästä casestahan Sakari Pietilä tunnetusti lausui, ettei ymmärrä tuollaisen ulkomaalaispelaajan Suomessa oloa, koska "ihmisiä käännytetään Suomesta paljon vähäisimmilläkin perusteilla". No, siitähän menikin sitten pari kuukautta, ja Nickerson karkotettiin Tampereelle...

Sandell-Uusivirta-kaupasta muuten Hade Hautamaa loihe tuolloin lausumaan näin: "- Uskomme, että tämä vaihtokauppa on sekä pelaajille että seuroille eduksi. Molemmilla pelaajilla on suuri mahdollisuus kasvattaa vastuutaan uudessa ympäristössään. Kummassakin on kuitenkin suuri potentiaali nousta hyväksi liigapelaajaksi. Toivottavasti uudet virikkeet saavat molempien kehityskäyrän jälleen nousuun, perustelee Ilveksen urheilujohtaja Juha Hautamaa."

Sittemmin Sami Sandellista tuli juuri niin hyvä pelaaja kuin jokainen täysjärkinen arvasi. Matti Uusivirta taas pelasi Ilveksessä 41 ottelua tehoilla 2+2 ja sen jälkeen enää satakunta ottelua jääkiekkoilijana mm. Mestiksessä ja Britanniassa ennen lopettamistaan.
Kirjattu

Pok

  • Viestejä: 2.455
    • Profiili
Vs: Matt Nickerson
« Vastaus #16 : 02.02.2018, 14:30 »

Tosin ei Sandellkaan Bluesissa saanut kasaan kuin 31.2+3=5 ja teki läpimurron vasta myöhemmin Ruotsissa,eli kumpikaan joukkue ei hyötynyt kaupassa mitään.
Kirjattu