Scouttaus-, fantasiointi- ja MuTuilu-ketju

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
11 534
Vaikea uskoa tätä, kun on niin vahvalla oranssilla leimalla varustettu.
Oli pari vuotta sitten lähellä siirtyä meille, onhan sielä myös edarin reissu. Kyl mäkin luulen että jos Tampereelle päätyy niin naapurissa silti pelaisi.
 

Mr. Torrance

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
908
Jep, hän on ihan täysi porkkana.
Näinpä. Vaikea jotenki mieltää edes meille. Mistä ammentaa motivaatio voittaa Ilvekselle yhtään mitään? Alhainen mouhohan toi on ja voittanut Kanada-maljan jo mouhijärvellä. Luulis, että keksis parempaa viihdettä, kuin tollainen trollaus. Halvat ne on huvit rahamiehilläkin.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
19 119
Ilves ei edes tarvitse luotoa. Ei varmastikaan löydy sydäntä, joka tahtoisi auttaa tuomaan mestaruuden meille. En myöskään usko kaverin olevan tällä hetkellä tarpeeksi nälkäinen taistelemaan Suomenmestaruudesta (Ilveksessä).

Seksi-Lasse > Lapsi-Trolli-Luoto
Ammattimies hoitaisi kyllä hommansa. Eiköhän Julle Mattilakin tee niin, kun pistää päällensä aina himoitsemansa Tapparan paidan.

Nämä Tappara-taustaiset kaiffarit on keksineet Lehterän peesissä kivan pikku piikittelyn Ilveksen suuntaan. Hiukan trollaillaan ja naureskellaan keskenään.

Eipä mitään, nämä pitää kestää. Ja Tillun hankkia omat luodot, joiden kanssa pistetään joskus vielä luu kurkkuun oransseille. Ylimielisyyteen ei urheilussa ole varaa kenelläkään.
 

Cigaro

Luottopelaaja
Viestejä
2 288
Ei selventänyt yhtään. Never heard.

35C3169C-CA1F-434A-8166-692CA7790964.jpg


Jos tämäkään ei selvennä, niin sitten on tekemätön paikka.
 

Cigaro

Luottopelaaja
Viestejä
2 288
Miks se olis ongelma jos pelaaja saattaa pelata Ilveksessä? Eihän sekään ole täällä ongelma, että pelaaja pelaa Ilveksessä.
Varmasti pointtina oli, että säästetään ne haukut siihen asti kunnes pelaajaketju aukeaa. Sen jälkeen baana on auki ja tykitetään kaikki paha olo omasta elämästä pelaajan ketjuun.
 
Ylös