Jonas Gunnarsson

Ilves fan

Luottopelaaja
Viestejä
1 113
Olisin pitänyt täällä kakkosena. Saa nähdä, kuka tuolle paikalle löytyy vai uskotaanko Málekin paluuseen.
Jos Malek olisi tehnyt 3 vuoden tulokasopparin voitaisiin odottaa lainalle tuloa mutta 2v sopparista tuskin enää vuotta menee euroopassa.
Eiköhän Tillun katiskaan ilmesty joku projekti maalivahti vaikka toki Kuivilallekin voisi ruveta Karhu jo menestystä rakentamaan nyt kun Ilveksessä on myös loistava ykkös veskari.
 

Maalivahti - aina

Rivipelaaja
Viestejä
18
Jotenkin katson vähän kieroon aihetta Kuivila suorana vastuunkantajana. Antaisin aikaa vielä nuorelle pelaajalle marinoitua. Ehkä vaan yksikin kausi. Nimittäin onko meillä katastrofin ainekset vai menestyksenavain käsissämme, jos Pavlat kaudella loukkaantuu, tai vaikka floppaa, ja kakkosvahtimme pitää ottaa se pysyvämpi paikka maalilta? Ja nyt kun todennäköisyys kauden jatkumiseen runkosarjan jälkeen on käytännössä 100%. (Ei niin pahasti voi flopata, että jäätäsiiin ulos, sitten vaikka karsitaan :p )
Siksi näen, että Gunnari kakkosena tukemassa Pavlatia ja toisaalta kirittämässä ja esimerkillään opastamassa Kuivilaa olisi ollut hyvä ratkaisu.
Harmillista että jäi yhden kauden keikkakaveriksi. Ellei sitten Tillulla ole jotain tšekkiä vuoronumeroltaan tyyliin 72 tulossa Pavlatin tandemiksi.

Tack för din tid i Ilves Jonas - daa dirlan dirlan daa!
 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 894
Tack för din tid i Ilves Jonas - daa dirlan dirlan daa!
Harmillista, että Jonas ei ilmeisesti ole jatkamassa. Joukkueessa olisi todellakin paikka kokeneelle ja liigatasoiselle kakkosvahdille.

Täytyy silti sanoa, että siirron paras puoli on, kun ei tarvitse enää kuunnella Dirlandaata voittomatsin jälkeen.
 
Ylös