Muita liigajoukkueita koskevat huhut

Luchs

Luottopelaaja
Viestejä
1 109
Tardif/Gardiner/Turunen/Kovarcik on kyllä pätevä nelikko, mutta on siellä Oulussa vielä kuollutta painoa Heikkaloineen, Jandusineen jne. Siinä suhteessa joukkueen tilanne on vielä auki ja muistuttaa Ilvestä, jossa muutama harva kärkimies sekoittaa kokonaiskuvaa suorituskyvystä.

Mitä tulee tähän mainittuun 'Yläruumishölöttäjään', niin väittelee ensin jatkoajassa koko kesän muiden jankuttajien ja vänkääjien kesken, ennen kuin elokuulla jyrähtää taas vanhoista suomifilmeistä tutulla pateettisella tyylillä toteutettu puolueellinen hölynpöly.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 702
Alkaahan tuo näyttään et liitua millä piirtää. Oliskohan noihin riittänyt ne potkupallo rahat?
Niin meinaat, että ne rahat mitkä potkupalloon meni on pois junttikendon pelaajabudjetista?
 

Lima

Luottopelaaja
Viestejä
1 045
Kärpät on tosissaan liikkeellä. Siellä on otettu vanha kunnon Virmasen Masan taktiikka käyttöön. Teksti tv:ltä pistepörssi auki ja kärjestä sopparitarjousta kaikille vapaille pelaajille. Kovarcik, Gardiner ja eikös sinne ole Kookoossa tehoillutta Tardifiakin huhuiltu.

Mäntymaa on saamassa erinomaisen kaluston käyttöönsä. Se on sitten taas ihan eri asia, että miten homma toimii käytännössä.
Kärpät eivät osaa itse hankkia kunnon ulkomaalaisia pelaajia, niin mennään helpolla linjalla ja valitaan liigan pienempien seurojen onnistuneet ulkomaalaiset hankinnat. Näkee jo kilometrin päähän, että tuota joukkuetta ei rakenneta järjellä. Luultavasti santapaperiosasto puuttuu täysin ja pudotuspeleissä ihmetellään kuka menee maalin eteen ja kaivaa kiekot kulmista.
 

Rupture

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
266
Hyökkäykseen tulee todella kovat kaksi kärkiketjua.
Järkyttävän kovat ketjut. Monen joukkueen viime kauden ykkösvaihtoehto löytyy tuosta top-kutosesta. Väittäisin Kärppien löytävän tuohon hyvät depth-palaset kolmoskenttään.
Jollei sitten Tardif/Kovarcik osoittaudu yhden kauden ihmeeksi.
En henkilökohtaisesti usko, että jos Tardif jatkaa Liigassa niin sieltä tulisi ohikausi. Ei joutuisi Kärpissä puristamaan 20 minuuttia per peli, ja väittäisin sen näkyvän kauden lopun lähentyessä. KooKoossa joutui kantaa niin kovaa taakkaa reppuselässään jonka takia alkoi mittari näyttämään loppukierroksilla nollia. Toki, vähemmän minuutteja ja tasaisempi vastuu = vähemmän tehopisteitä, mutta Tardif ei ole sellainen pelaaja jonka koko työ näkyy tehosarakkeessa. On erittäin vahva mailakamppailija ja sulava luistelija. Mielestäni prototyyppi Euroopan sarjoissa menestyvälle hyökkääjälle.

Mistä näitä kuitenkaan ikinä tietää...
 

Reijo

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
125
Aivan varmasti löytyy ykkösenä. Eipä silti, nyt niille puheille on hiukan katettakin.

Valmennus on iso kysymysmerkki edelleen. Hyökkäykseen tulee todella kovat kaksi kärkiketjua. Jollei sitten Tardif/Kovarcik osoittaudu yhden kauden ihmeeksi. Gardiner on Liigan sisältä ehkäpä varmin maalintekijä jonka voi ostaa.

Nyt pistää Kärpät isoa vaihdetta taas silmään. Siellä on taustaorganisaatio siinä kunnossa, että rahaa kyllä löytyy.
Eikä pelkästään maalintekijä. Toki on myös ylivoimalla hyvä, mutta erityisesti alivoimalla mies on loistanut.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 702
Olikos tämä kaveri huhuissa matkalla naapuriin?
 

rakitic

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
622
Ketä saa syyttää, kun ensi kauden mouhareiden avauksessa pelaa Roby, Julius ja Juha meitä vastaan? Varmaan vituttais kattella noita Ilveksen paidassa? Tillu, haista vittu.
 

Janko

Luottopelaaja
Viestejä
5 331
Ketä saa syyttää, kun ensi kauden mouhareiden avauksessa pelaa Roby, Julius ja Juha meitä vastaan? Varmaan vituttais kattella noita Ilveksen paidassa? Tillu, haista vittu.
Roby varmaan tulossa ekalla lennolla änärin porteilta mouhoihin. Metsolaa paremmat veskarit meillä jo onkin. Mattilalle sellaisia terveisiä että olisi kiva jos ainoa motivaatio ei olisi raha.
 

Levitön Äijä

Rivipelaaja
Viestejä
53
Sen oloista "tutinaa&tötinää sekä töttöröötä" Uleåborgin suunnasta notta Mr Junno taitaa olla oikeesti BÄK in bizniz ja Kukkolasselle yms. märkäkorville näytetään teksti-tv:n sivut lisälehtineen. Ps. meinaako Kovarcik Bros. tehdä pesäeron..??
 
Ylös