OSASTON INVAASIO VAASAAN MALLIA EXTRA ISO: Kannattajamatka Sport-Ilves 17.2.2024

Koivane

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
796
Sikäli tekisi mieli lähteä kuljettajaksi. Mutta maistuisi myös kalja tälläisellä reissulla. :D

Jos kuljettajaksi lähtisin niin haluaisin bussiksi teli bussin (kolme akselia), automaattivaihteisen iha syystä että teillä matkustajilla olisi paljon mukavempi olla :D Itseltä löytyy siis kaikki tarvittava kortit ja pätevyyden mutta ainoastaan piirturikortti pitänee uusia. 6,5 vuotta ajokokemusta myös.
 

Supin tukit

Luottopelaaja
Viestejä
1 436
Kaikkien aikojen reissu. Toivottavasti tällä kertaa nähdään edes yksi maali!
Pelihän toki päättyy tuttuun tapaan Sportille 2-0, mutta väliäkös tuolla jos meininki on hyvä.
Porissa ja muutamassa muussakin viime aikojen suurehkossa vierasreissussa (esim. toissa vklp Turku) joukkue ollut pahassa otteluryysiksessä eikä olla heistä parasta saatu irti. Tässä Vaasan invaasiossa on se hyvä puoli, että äijillä on siinä alla 2 päivän lepo.

Ottaen huomioon tämän, (toivottavasti) hyvän kevätvireen ja meidät 2 tuhatta hullua karjumassa katsomossa, mulla on fiilis että tässä matsissa äijät on vähän eri iskussa kun esim. Porissa ;)
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
14 077
Muuten olisin voinut lähteä, mutta tulen silloin pohjoisen reissusta... joten jää väliin. Mutta varmasti on huikea matka ja huikea voitto!
 

Hyrrä

Luottopelaaja
Viestejä
1 458
Ehdotuksena järjestäjille. Miettikää ja jakakaa etukäteen kuinka monta bussia pysähtyy ja missä. Esson kauppias voi olla monttu lattiassa kun yhtäkkiä tupaan lappaa 1000 Ilves-fania.

Tuli kanssa mieleen, että tossahan kannattaa jo soittaa etukäteen niille huoltoasemille, että kannattaa ehkä tehdä pari sämpylää tavallista enemmän vitriiniin.
 

Raipen Lätty

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 319
Mites kun en vielä tiedä kun vasta vuodenvaihteen jälkeen että pääsisinkö mukaan nii kuika pitäkää lippuja on tarjolla
Ostat vaimolta salassa. Sit tuuletat vähän rauhallisemmin lippujen oston jälkeen, ettei käy miten Ismolle:



Jos käy niin, et omat hautajaiset on just sinä lauantaina, nii perua voi 15.2. mennessä, jolloin bussimatkaa ei tarvi kuolinpesän maksaa. Liputhan tulee takataskuun tuon ilmon yhteydessä, mut niistä pääsee eroon kyllä esim täällä (jos kuolinpesä lukee forkkaa)!

PS. Eiköhän matkalle pääse myöhemminkin, mutta nämä alkupään ilmottautumiset on todella arvokkaita sen suhteen, että järkkäjät pääsee varaileen busseja ja katsomonosia hyvis ajoin!:)
 
Viimeksi muokattu:

Raipen Lätty

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 319
Viimeks samanlaisia tunteita yksittäisestä päivästä oli joskus muksuna jouluaatosta:D

Oispa jo helmikuu
 
Ylös