LA 19.2.2022 | Ilves - Jukurit

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 473

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
3 598
Loppujen lopuksi peli oli vahva näyttö nykyisen Ilveksen laadusta ja hengestä. Jotkut hieman hätäisemmät kannattajat olivat jo ennen peliä viemässä meiltä koko pelin. Mutta Ilves on nyt tällainen!

Jos vielä kauden mittaan koittaa päivä, jolloin kutakuinkin kaikki hetken parhaat pelaajamme ovat täysissä voimissa mukana, riittää kyllä näkemistä kentällä ja tulostaululla!

Mutta pelaajien tervehtymisen kanssa ei tosiaankaan voida hätäillä. Huolestuttavia viestejä hankalista kevyenkin koronataudin jälkitaudeista on alkanut nousta esiin ikävällä tavalla.
 

Raimo78

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
696
No niin…tuomaripelistä en viitsi kommentoida tippaakaan, kaikki hallissa olleet näkivät kuinka vihkoon se meni ja käytännössä ratkaisi hyvin pitkälti ottelun. Tätä mieltähän olivat kummatkin koutsitkin, Outseille kyllä hattu rehellisyydestä, tuollaista arvostaa.

Muutama pelaajahuomio… Nikolisin ei valitettavasti oikein säväyttänyt erityisemmin, taisi jännityskin olla päällänsä. Hieman huolestutti se, että laitojen lähettyvillä ja kaksinkamppailuissa ei kyllä oikein pärjännyt. Positiivista se, että paransi kyllä loppua kohden ja muutama oikein napakka ja tarkka syöttö jäi mieleen. Tosin, pitäähän nyt huomioida myös se, että koko ketju oli kasattu tyyliin tuntia ennen peliä eivätkä pelaajat tunteneet lainkaan toistensa pelityylejä ym. Eli käytännössä aika mahdoton tilanne, kovemmallekin pelimiehelle.

Tuomola yllätti erittäin positiivisesti. Pelasi hurjat minuutit, kun vielä Leksakin (olisiko tullut liian nopeasti koronan jälkeen peleille?) tippui ekan erän jälkeen. Ikään peilaten pelasi erittäin miehekkäästi ja rohkeasti, loistava esitys.

Erikssonilta hieno maali Supin loistoesityöstä mutta muutoin oli aika harmaan valjua, ei tosin tehnyt mitään isompaa virhettäkään. Ihan ok esitys siis.

Nelonen kävi Mustajärven Paten johdolla hoitelemassa ihan kohtuudella pikkuvaihdot.

Hyvät palstaveljet, kyllähän yleisömäärä 7293 todella lämmittää, lisättynä hallin tunnelmalla. Hyvällä tiellä ollaan, kunhan saadaan ukkojaan terveiksi! Veikkaan, että pari kolme ukkoa ainakin palailee tiistaina askiin. Meillä on oikeasti semmoinen jengi, että mahikset ovat ilman muuta päätyyn asti. Miettikää, kuinka raihnaisella rosterilla haastettiin hyvin tasapäin sarjakakkonen (nyt ykkönen), että en olisi kovin huolissani.

Eteenpäin, huuma kasvaa kuulkaas….
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 473
Lehdistötilaisuus on ylittänyt uutiskynnyksen. Saa nähdä tuleeko reagointia...
OJ sanoi olevansa kateellinen hienosta hallista.. yritti sanoa, että voi kun voisi valmentaa joskus Ilvestä.

Oli juuri sanomassa, mutta Hintsanen päätti lopettaa tenttaamisen.
 

AinaIlves

Luottopelaaja
Viestejä
2 419
Lehdistötilaisuus on ylittänyt uutiskynnyksen. Saa nähdä tuleeko reagointia...
OJ sanoi olevansa kateellinen hienosta hallista.. yritti sanoa, että voi kun voisi valmentaa joskus Ilvestä.
Linkkaatko uutisen tänne? Nyt olisi hyvä saada liigaltakin ulostulo, koska näin räikeetä virheetä tuskin kn hetkeen peleissä nähty.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 473
Se oli Suorsalta haamumaalin hyväksymistä vaille täydellisen Suorsamainen suoritus. Eikö tätäkin ukkoa saisi jo pikkuhiljaa hiuksista vittuun ja kauas Liigasta.
 

Pas

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
604
Täytyy kyllä nostaa hattua, että OJ rohkeni ottaa noinkin suoraan kantaa siihen kolmannen maalin hyväksymiseen. Olen pitänyt miestä vähän kouhottajana, mutta moinen rehellisyys nosti kyllä osakkeita huimasti!

Eniten tympii, kun täällä Mikkelissä nuo Jukuri-kannattajat (jotka eivät ole ennen edes kannattaneet Jukureita) hilluvat kuin euroopan omistajat tämänkin voiton jälkeen. Noh, keväällä sitten verta punnitaan kunnolla, kun alkaa nuo meidänkin miehet palailemaan tositoimiin...
 

Urho Kaleva Kekkonen

Luottopelaaja
Viestejä
1 745
Jukureilla oli paras kokoonpano jäällä, Ilveksellä ja tuomareilla ei.

Mutta se oli hieno, tunteisiinmenevä taisto. Olisi ollut kiva nähdä Ipalla vaikkapa 5 kärkimiestä lisää mukana kokoonpanossa, kun osa nykykavereista oli lähinnä selviytymässä kentällä.

Johtavat pelaajat kellottivat kyllä hurjia minuutteja. Toivottavasti tiistaina saadaan enemmän vakikokoonpanon pelaajia mukaan.
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 893
Täytyy hieman korjata pelin jälkeistä kommenttiani siitä että Jukurit on valmentajansa näköinen oksettava joukkue. OJ:ta pelaajana totta kai arvostanut, mutta valmentajana oli jäänyt kuva aika kitisijästä. Nyt näytti että pystyy antamaan sitä kritiikkiä myös voiton jälkeen kun oma joukkue on hyötynyt. Pahoittelut siis Jokiselle, valmentaja on päällikkö, joukkue toki edelleen oksettava limanippu. Rädyn kannattaisi laittaa tuota kupolia kuntoon jos meinaa jotain NHL-uraa tehdä.

Joukkueelle isot propsit hienosta taistelusta, valitettavasti nuo kaksi pelleä vei heiltä palkinnon. Salmelan jäähy aivan naurettava ja kyllä nähdäkseni Langhamerin maila putosi kädestä kun Räty huitoi kilpeen. Tuo lopun salomon myös aika mielenkiintoinen kun Lancaster ei koskaan ehtinyt Palmuun koskemaan ja sai kakkosen. Ansaintalogiikalla olisi tänään pitänyt saada enemmän. Tiistaina toivottavasti vähän porukkaa takaisin sairastuvalta ja uutta matoa koukkuun. Runkosarjan voitto on täysin omissa näpeissä vielä.
 
Ylös